Novak, Stefan i Tara spremili prelepo iznenađenje za Jelenin rođendan (foto)

Novak, Stefan i Tara spremili prelepo iznenađenje za Jelenin rođendan (foto)

Autor: | 18/06/2020

0

Jelena Đoković rođendan je dočekala u sjajnoj atmosferi, a njen suprug Novak, kao i deca, sin Stefan i ćerka Tara, potrudili su se da joj čitav dan bude prelep. Kako su Jelenina i Novakova deca sada već velika, sa tatom su odlučili da joj prirede jedno prelepo iznenađenje. Ove godine Novak je rešio da emotivnu i romantičnu čestitku podeli sa čitavim svetom, pa ju je sinoć, neposredno pred ponoć, na svom „Instagramu“ i objavio.

Pročitajte: U sjajnom društvu - Novak Đoković uslikan na nastupu Ane Nikolić (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 28. Мај 2020. у 4:43 PDT

‒ Srećan rođendan, ljubavi! Tvoja svetlost nas podiže svakog dana. Volimo te baš mnogo! Volimo te, amore! Hvala što daješ celu sebe porodici i što neizmerno voliš i pružaš podršku kada je najpotrebnije. Zahvalan sam što te imam u životu kao partnera i srodnu dušu ‒ napisao je Novak u ime svoje preslatke porodice.

Pročitajte: Porodica je sve - Jelena, Novak, Stefan i Tara Đoković u jesenjoj avanturi po Londonu (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 17. Јун 2020. у 2:01 PDT

Na „Tviteru“ je objavio i set zajedničkih fotografija koje javnost do sada nije imala priliku da vidi.

Srpski proslavljeni teniser odlučio je da priredi nesvakidašnje iznenađenje svojoj supruzi Jeleni, pa joj je osmislio mini-proslavu na luksuznom plovilu uz obilazak Hrvatskog primorja. Kako saznaje „Blic", Đoković je iznajmio Ašu, koja je luksuzna jahta duga 28 metara, koja ima dve platforme. Može se smestiti devetoro gostiju u četiri sobe raskošno uređene s mekim nameštajem i tamnim drvetom. Takođe jahta sadrži i džakuzi, deo za sunčanje i brojne druge pogodnosti. Nedeljni najam jahte u jeku letnje sezone iznosi oko 50.000 evra, što pokazuje da Nole nije štedeo kada je udobnost njegove porodice u pitanju.

Jelena Đoković rođendansko slavlje započela je koji dan ranije

Ove godine porodica Đoković je, izgleda, slavlje započela koji dan ranije. Novak i Jelena tokom boravka u Beogradu uživali su i provodili se sa svojim prijateljima. Najbolji teniser sveta prošlog vikenda zvanično je otvorio svoj regionalni turnir „Adria tur“, koji je počeo u Beogradu, a nastaviće se u Zadru, Crnoj Gori, Banjaluci i Sarajevu.

Sjajni Nole okupio je na jednom mestu velika imena „belog sporta“, a sa terena žurka se nastavila i u noćnim klubovima. Novak je uspeo da u Beograd dovede i sjajnu pijanistkinju Lolu Astanova, kao i maestralnog Nemanju Radulovića.

Pročitajte: Jelena Đoković rođendan suprugu čestitala stihovima: Ništa ne može da promeni ono što mi značiš

Novak je odlučio da veliki uspeh turnira proslavi u ekskluzivnom beogradskom kabareu, gde je pozvao svoje goste, i napravio žurku za pamćenje.

Te večeri u kabareu je bilo mnogo poznatih ličnosti, poput Miloša Bikovića, Anđele Jovanović i Anastasije Ražnatović. Svi oni uživali su u spektakularnom šou-programu koji je Novak priredio igrajući na sceni sa svojom ženom. Tako da je ludi provod počeo i koji dan pre 17. juna, kada Jelena Đoković proslavlja svoj 34. rođendan.

Pročitajte: Jelena Đoković - Novaka i mene su vaspitavali batinama, ali mi Taru i Stefana nećemo nikada

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti