Jelena Đoković: Novaka i mene su vaspitavali batinama, ali mi Taru i Stefana nećemo nikada

Jelena Đoković: Novaka i mene su vaspitavali batinama, ali mi Taru i Stefana nećemo nikada

25/02/2020

0

Jelena Đoković sinoć je govorila na temu vaspitanja dece i izjavom na koji način ona i Novak odgajaju Taru i Stefana podigla je mnogo prašine 

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, ovih dana boravila je Srbiji, gde je svojim aktivnostima privukla dosta pažnje domaće javnosti.

Prvo su ona i Nole na sceni Atelja 212 napravili pravu feštu kada su, na iznenađenje publike, izašli na binu i zapevali ” Ti si moja čokolada”. Publika je nastup bračnog para Đoković ispratila ovacijama, a Jelena je poručila da su te večeri slavili ljubav.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 17. Феб 2020. у 4:35 PST

Zatim su najuži članovi porodice napravili Novaku iznenađenje povodom velikog uspeha koji je postigao u Australiji. Ispred restorana su mu napravili doček, gde su Dijana i otac Srđan uz muziku i vatromet učinili da najbolji teniser sveta ne skida osmeh sa lica.

Jelena Đoković o vaspitanju svojih mališana 

Jelena je tokom boravka u Srbiji gostovala i na panel diskusiji "Budućnost je sad", gde je iskreno pričala o vaspitanju Stefana i Tare. Ona je oduševljeno pričala o svim aspektima majčinstvom, a posebno se osvrnula na to da decu ne vaspitavaju batinama.

Jelena je u neformalnom razgovoru nakon panela govorila je o tome kako odgajati decu u današnje vreme.

- Ja se bavim svime što želim, bavim se svojom porodicom, decom i mužem, a i pišem. Mislim da ću jednog dana biti spisateljica. Praktično ne žalim ni za čim i ne mislim da se nisam u nečemu ostvarila zato što sam Novakova supruga. Naprotiv, zbog toga sam se u svemu još više izgradila - istakla je Jelena.

Jelena i Tara Đoković: Momenti rezervisani samo za mamu i ćerku

O tome kako vaspitava sina Stefana i ćerkicu Taru i da li će uticati na njihov izbor zanimanja, Jelena Đoković je rekla:

- Da li vam ja delujem tako? Oni mene vaspitavaju i prevaspitali su me od njihovog prvog dana. Ja ih ne vaspitavam. Zbog njih sam svesna koliko imam još da rastem, i sagledavam svoje greške. Oni mi pokazuju da ne mogu više da mislim da znam bolje od njih. Oni su toliko čisti, bez grešaka, predrasuda, idu u svet sa takvom živošću i nevinošću. Nama stalno govore da ne budemo naivni. Ali, baš treba da budemo takvi. Otvoreni, bez očekivanja. Ja to učim od svoje dece. Nikada neću ništa očekivati od njih. Svojoj deci ću uvek reći: "Ma, vi ste najbolji! Ne treba vam ništa više!".

Jelena Đoković - Batine nisu dobre

Najviše pažnje privukla je priča Novakove supruge o tome da mališane ne vaspitavaju batinama. Ona je ponosno istakla da Tara i Stefan nikada nisu dobili batine.

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem, verujem da će zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - istakla je Jelena na panelu, prenosi "Mondo".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 24. Феб 2020. у 12:45 PST

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Slične Vesti