U sjajnom društvu: Novak Đoković uslikan na nastupu Ane Nikolić (foto)

U sjajnom društvu: Novak Đoković uslikan na nastupu Ane Nikolić (foto)

Autor: | 04/06/2020

0

Novak Đoković noćas je, posle duže vremena, uživao u dobrom provodu u našem glavnom gradu. Najbolji teniser sveta pre nekoliko dana stigao je u Beograd, baš kada je njegov kolega i prijatelj Janko Tipsarević postao tata po drugi put. Vesela momačka ekipa slavila je rođenje malog Noe, a slike iz provoda osvanule su i na „Instagramu“.

‒ Toliko sam srećan što su svi moji momci uspeli da budu sa mnom ‒ ponosno je napisao presrećni tata Janko.

Pročitajte: Janko Tipsarević - Novak Đoković je najbolji sportista svih vremena

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) дана 24. Мај 2020. у 1:28 PDT

Novak Đoković na nastupu Ane Nikolić

Budući da je Beograd poznat po sjajnom provodu, i kako se život polako vraća u normalu posle pandemije korona virusa, noćas je u glavnom gradu bilo prilično veselo. Slavilo se u domu Svetlane Cece Ražnatović jer su Veljko i Bogdana postali roditelji dečaka Željka, a u isto vreme Ana Nikolić imala je zakazan svoj nastup.

Vidno uzbuđena i spremnija nego ikada, Ana se pojavila u klubu, a prisutni su po ko zna koji put bili oduševljeni njenim stajlingom i sjajnim izgledom. Zgodna, raspoložena i nasmejana, Ana je napravila sjajan provod, kome nije odoleo ni Novak Đoković.

Pročitajte: Povratak posle 40 godina - Ana Nikolić odvela Taru u mesto svog detinjstva (foto)

Kada se Nole pojavio u klubu, nastala je opšta pometnja, a naš sjajni teniser, poznat po opuštenosti, pevao je i veselio se baš kao i svako drugi.

Novak Đoković na Anin nastup nije došao sam

Novak Đoković sinoć se u provodu nije pojavio sam, već u društvu svoje braće ‒ Đorđa i Marka. Devojke su sa oduševljenjem pozdravljale sjajnu trojku Đokovića, koja je do kasno uživala u Aninom nastupu.

Mnogi su se pitali otkud Nole na njenom nastupu, ali Ana i Novak poznaju se već niz godina.

Pročitajte: Novak se ne plaši kraja karijere - Ostajem u tenisu, želim da imam svoju akademiju

‒ Novak i ja znamo se još iz detinjstva. Porodicu Đoković poznajem još od kada sam bila mala. Pevala sam u jednom klubu na Kopaoniku ‒ otkrila je Ana za „Kurir“.

Novak Đoković umesto Nate izabrao Anu

Kako je sinoć u gradu bila još jedna luda žurka, koju je napravila Nataša Bekvalac, mediji su već počeli da spekulišu zašto je Nole izabrao baš Nikolićevu, a ne Natašu.

Novosadska barbika bila je sušta suprotnost Ani. Ona se pred publikom pojavila obučena sva u belo - korset i duboke čizme, a njena duga plava kosa dala je stajlingu poseban pečat.

Pročitajte: Đoković otkrio da li će živeti u Srbiji nakon završetka karijere - Samo jedan je dom!

Ipak, ovde svakako nema priče da je reč o nekoj svađi između Novaka i Nataše. Njih svoje su oduvek veoma dobri drugari, već je Nole jednostavno odlučio da se sa braćom pojavi na nastupu njihove dugogodišnje prijateljice Ane. A onda je Đorđe bez starijeg brata nastavio provod i na Natinom nastupu.

Pročitajte: Dan kada je rođen šampion - Novak Đoković proslavlja 33. rođendan

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još