Tara Đoković zvezda finala Vimbldona, a evo gde je u važnim trenucima nestao Stefan (foto)

Tara Đoković zvezda finala Vimbldona, a evo gde je u važnim trenucima nestao Stefan (foto)

Autor: | 11/07/2022

1

Deca Novaka Đokovića zvezde Vimbldona

Novak Đoković još jednom je osvojio Vimbldon i oduševio London. Upoznao je i princa Džordža, koji je prvi put prisustvovao turniru. Međutim, njegovog Stefana nismo videli u publici na finalnom meču, iako je ovih „vimbldonskih“ dana bio prava mala zvezda.

Pročitajte: Gde pred njom da ne pobedi - U prelepoj plavoj haljini i sa bisernim minđušama ova lepotica bodrila je Noleta (foto)

Profimedia

 

U pobedničkom govoru Nole je zahvalio svojoj ekipi i porodici, čestitao supruzi godišnjicu, a onda objasnio gde je nestao sedmogodišnji dečak. Stefan je, izgleda, imao neka važna posla na drugom terenu...

‒ Nedostaje samo moj sin, mislim da trenutno igra protiv braće Brajan – nasmejao je Đoković publiku.

Pročitajte: Fotografije sa Vimbldona obilaze svet - Mali Stefan na terenu sa ocem Novakom, jedan detalj će vam naterati suze na oči

Getty Images

 

Za utehu, tu je bila Tara. Preslatka devojčica nije mogla da prati meč jer još nema pet godina, ali kada se sve završilo, dopustili su joj da uđe u VIP boks gde ju je čekala mama Jelena. Sve je očarala neodoljivim osmehom i žutom haljinom, a Nole se potpuno istopio kada je ugledao ćerku.

‒ Sledeće godine moći će i ona uživo da gleda tatu!

Getty Images

 

Komentari (1)

Loading
PedjaNis 19:37 12.07.2022
Odgovori

Sta lupate. Ako je neko dete bilo u centru paznje onda je to princ Dzordz. Taru nisu nikada ni pokazali na tv. Nije ceo svet pobenavio za Djokovicima kao ********* u Srbiji.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti