Zbog izjave Miloša Bikovića o seriji “Južni vetar” žarko ćete želeti da je pogledate

Zbog izjave Miloša Bikovića o seriji “Južni vetar” žarko ćete želeti da je pogledate

Autor: | 07/06/2019

0

Film “Južni vetar” zaludeo je ceo Balkan, a mnogobrojna publika se veoma obradvala kada je najavljen nastavak ovog filma, ali i serija od 14 epizoda. Glavni glumac Miloš Biković otkriva da gledaoce očekuje još jedna uzbudljiva akciona avantura.

View this post on Instagram

A post shared by Miodrag Radonjic (@radonjicmiiodrag) on Jun 7, 2019 at 1:05am PDT


- Mislim da u nastavku sage “Južni vetar” očekuje nas jedan kvalitativni pomak. Zaista očekujem da će nastavak biti još bolji i u produkcijskom planu i glumačkom, ako je to moguće. Interesantno je da smo snimali neke scene u “Zabeli”. Ja sam zadovoljan kako je sve to ispalo, verujem i kolege. Na neki način smo se poigrali sa granicama standarda kada su u pitanju serije kod nas. Obično kada igramo seriju meni reditelj kaže: odigraj onako kako ti misliš da gluma treba da bude, pa je tako bilo i sada. Mi smo uigrana ekipa, tačno znamo šta je kome bolna tačka i kako da pritisnemo tu tačku da bi se što pre došlo do boljeg rezultata - rekao je Miloš Biković.


- Ono što mi je trenutno zanimljivo je što se nalazim u ulozi majke, a to je opet značilo da ona vuče nit i poentu Petra Maraša, pa sam tim i cele porodice. Baš sam zadovoljna onim što smo uradili. Mislim da je ovo važno za mene, nekako se snima serija, ali sve imam utisak kao da se snima film. Izuzetno važno je to što Miloš Avramović vodi računa o svakom detalju i svakom kadru i zahvalana sam što sam deo ovog projekta ne samo zbog toga što nosi veliku gledanost već i zbog toga što ima humanitarni karakter - rekla je Jovana Stojiljković.
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: miloš biković