Filip Živojinović i Aleksandra Prijović: Bio je njen nakon prvog poljupca!

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović: Bio je njen nakon prvog poljupca!

Autor: | 23/06/2020

0

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović su ovog 21. juna proslavili drugu godišnjicu braka, ali kako se ljubav između njih rodila i kako je sve krenulo?

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović - skladan i zgodan par o kojem se neprekidno piše u domaćim medijima, imaju gotovo filmsku ljubavnu priču. Kao u dobrim ljubavnim romanima, sve je započelo sasvim obično - jednim poljupcem.

Pročitajte: Filip Živojinović i Aleksandra Prijović - Sin Aleksandar je od rođenja glava kuće i šef naših života

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi - ispričala je Aleksandra za Pink.rs, napomenuvši da se pre tog poljupca ne seća njihovog prvog, zvaničnog susreta.

Pročitajte: Filip i Aleksandra: Trenutak iskrene ljubavi koji zaustavlja vreme

- Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja.

Ipak, varnice su se desile, ljubav se desila, a onda je sve postala ralnost i život koji ihh je vodio ka braku i stvaranju porodice. Aleksandri i Filipu život se promenio iz korena kada im se prošlog marta rodio sin Aleksandar.

Foto Luka Šarac

 

Pročitajte: Filip Živojinović nagovara Aleksandru na nešto opasno!

- Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka, dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice - ispričala je Aleksandra Prijović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images/Luka Šarac

Slične Vesti

Najnovije vesti