Ana Nikolić je sa ovim koleginicama završila za sva vremena: One su umrle za mene

Ana Nikolić je sa ovim koleginicama završila za sva vremena: One su umrle za mene

Autor: | 15/06/2020

0

Ana Nikolić do sada nikada javno nije prozivala koleginice sa estrade, niti je iznosila svoje mišljenje o nekoj od njih. Važi za velikog prijatelja i drugara, pa je samim tim jedna od omiljenih. Ipak, kako je prethodnih godina imala dosta problema, a podrške od koleginica veoma malo, odlučila je da sada kaže sve što joj je na duši.

Pročitajte: Ana Nikolić mršava ili baš kako treba – Instagram gori!

Ana se prvo suočila sa razvodom, koji joj je veoma teško pao, a onda i sa ogromnim viškom kilograma. Kroz čitav taj period bila je duboko nesrećna i jedino joj je snagu ulivala ćerka Tara.

‒ Jesam bila na dnu u svakom smisli reči. I u psihičkom, mentalnom i fizičkom, ma u svakom u kome jedna žena može da bude. Ali, onda jednostavno pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika, i ti tada nemaš mnogo prostora da razmišljaš šta ti je činiti. Drugo, nemaš ti taj luksuz više. I treće, na kraju je proradio inat. „Sedma sila“ me je uništavala, slikali su me u mojim najgorim fazama – priznala je nedavno Ana.

Pročitajte: Povratak posle 40 godina - Ana Nikolić odvela Taru u mesto svog detinjstva (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 23. Мај 2020. у 12:19 PDT

Ana Nikolić ‒ Koleginice, ovo je poruka za vas

Dugo se polemisalo šta je Anu Nikolić toliko snažno motivisalo pa je odlučila da preko noći počne da vežba, promeni ishranu i smrša 45 kilograma. Pevačica je sada prvi put iskreno odgovorila i na ovo pitanje. Naime, u jednom od poslednjih intervjua Ana je priznala da je smršala u inat bivšem mužu, reperu Stefanu Đuriću Rasti.

‒ Svi se pitaju kako sam ovoliko smršala, niko ne može da poveruje da sam sada ovakva. Jednostavno sam zaključala frižider i probušila kašiku. To je bilo i iz inata bivšem mužu ‒ rekla je pevačica u emisiji „Đir sa Memom“.

Pročitajte: Ana Nikolić zle koleginice ne sluša i poručuje - Sa ovim stasom očekujem ulogu u “Džejmsu Bondu”

Zatim je u svom stilu poslala jasnu poruku svim pevačicama čije je negativne komentare slušala poslednjih godina. Ana Nikolić koleginice nije želela da imenuje, ali je priznala da su je često ogovarale i likovale kada se razvela i ugojila.

‒ Imam boga, koji stoji uz mene, i ne može mi niko ništa. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle koleginice koje su se radovale mom razvodu i debljini ‒ zaključila je srećna i zadovoljna Ana.

Pročitajte: Pevačica Ana Nikolić - Bio je Uskrs, tata je pao u komu i umro

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана 17. Мај 2020. у 8:21 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Andreja Damnjanović, instagram

Najnovije vesti