Šer kraljica transformacija: Ponosna sam na svoje plastične operacije

Šer kraljica transformacija: Ponosna sam na svoje plastične operacije

Autor: | 28/05/2020

0

Šer je zaista neprikosnovena kraljica transformacija i za nju godine ne važe, jer njen lik odoleva eroziji vremena...

Šer kraljica transformacija, nedavno je napunila 74 godine. Iako je već uveliko zagazila u osmu deceniju života, neosporno je da izgleda savršeno i da isto tako i funkcioniše u sferi javnog života. Boginja pop muzike još od početka svoje karijere važi za pravu modnu ikonu, a njen stil i česti preobražaji postali su jedan od njenih prepoznatljivih simbola.

PROČITAJTE: Šer kraljica transformacije - Poljubac dve dive koji je obišao svet

Šer je, za razliku od drugih Holivudskih zvezda, otvoreno pričala o svim svojim plastičnim operacijama za medije. Tako smo, iz različitih intervjua, mogli da saznamo sve o njenim korekcijama nosa, podizanju jagodica, zatezanju lica i implantima u grudima.

- Operacije me čine srećnom. Ukoliko želim da imam grudi na leđima, tako će i biti - izjavila je Šer u jednom od svojih intervjua.

Ipak, Šer ne polaže sve nade u plastiku. Pored operacija, svoju mladolikost održava i zdravim načinom života.

Pročitajte: Šokantna Šer: Tom Kruz mi je bio jedan od najboljih ljubavnika!

- Konstantno sam u treningu. Ne pijem alkohol i ne konzumiram narkotike. Ne podnosim gledanje televizije. Brinem o svom izgledu i zdravo se hranim. Nikada nisam imala problema sa kilogramima. Uvek jedem ono što želim, ali treninzima ostajem verna - rekla je Šer za The Sun, tokom prethodne godine.

U čast sedamdesetčetvorodišnje kraljice transformacije, podsetićemo se svih njenih preobražaja još od šezdesetih godina, pa sve do danas.

https://www.instagram.com/p/B_zsPJGgP8j/

Komentari (0)

Loading
Violeta Vasiljević Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti