Ana Nikolić: Ne možeš imati sto kila, a javna si ličnost

Ana Nikolić: Ne možeš imati sto kila, a javna si ličnost

Autor: | 10/06/2020

0

Ana Nikolić smršala je oko pedeset kilograma i zapanjila javnost. Mesecima je bila glavna tema, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama, a onda je napokon progovorila koliko joj je bilo teško.

O svojoj borbi sa kilogramima prvi put je progovorila pre nekoliko meseci u „AmiGi Show“ emisiji, kada je rekla da javnost ne prašta višak kilograma.

– Imala sam sto kila, ne možeš da imaš sto kila, a javna si ličnost. Ali eto ja sam očigledno to mogla i povratila sam liniju. Dokazala sam da sam borac i pobednik i tu se vidi ko je tu uz tebe, kada sve tone, a tonulo je kod mene –  navela je Ana, koja ne krije da sada ima devojačkih 54 kilograma.

Pročitajte: Ana Nikolić mršava ili baš kako treba – Instagram gori!

Ana Nikolić smršala i prošla kroz agoniju

Pevačica je nedavno otkrila da je borba za gubitak kilograma za nju bila prava agonija.

‒ Gurala sam sebe u propast. Pokušavala sam nekoliko puta da uništim Anu Nikolić. Nervirala me je. Nisam više želela da budem ona. Više puta sam padala na dno i želela da ne postojim. Šta sam sve uradila sebi... Dozvolila sam da se ugojim 52 kilograma. Otvarala sam frižider u toku noći. Ustajala sam iz kreveta da bih jela ‒ rekla je Ana za „Hit Informer“.

Pročitajte: Povratak posle 40 godina - Ana Nikolić odvela Taru u mesto svog detinjstva (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on May 23, 2020 at 12:19pm PDT

Smršala je i dovela sebe u sjajnu formu, a konačno je otkrila i kako joj je to pošlo za rukom.

‒ Ja sam osoba krajnosti. Ili jedem ili umirem od gladi. Imam 53 ili 105 kilograma. Pijem, ili ne pijem ništa sem vode ‒ rekla je Ana o svojoj drastičnoj promeni.

Pevačica je navela i da su joj paparaci dodatno otežavali situaciju, jer su joj doslovno kampovali ispred stana.

‒ To mi je dodatno ubijalo psihu. Ali uvek sam bila svesna da sam javna ličnost i da tako mora da bude. Nikad ni jednom paparacu nisam rekla nešto ružno, iako sam se jezivo osećala kada u novinama osvanem sa 105 kilograma. Srećom ta loša faza je prošla ‒ rekla je pevačica.

Pročitajte: Ana Nikolić - Sve žene padaju na mušku priču, ali ja ubuduće samo na dela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Mar 25, 2020 at 7:27am PDT

Ana Nikolić ‒ Tara je moj odgovor na sve

Pevačica je više puta govorila o borbi kroz koju je prošla. Bila je na dnu, a jedino što je uspelo da je motiviše da se izdigne iz svega je ćerka Tara.

– Bila sam na dnu u svakom smisli reči. U psihičkom, mentalnom i fizičkom, ma u svakom u kome jedna žena može da bude. Ali, jednostavno onda pogledam Taru i ta ljubav je toliko jaka i velika, i ti tada jednostavno nemaš tu mnogo prostora da razmišljaš šta ti je činiti.

Majčinstvo joj je promenilo život i bilo glavna motivacija da pre svega pobedi sebe i vrati se kao nova. Nedavno je na svom profilu na „Instagramu“ podelila fotografiju ispod koje je svima jasno stavila do znanja da joj je Tara sve.

Pročitajte: Ana Nikolić prvi put o razvodu, psihičkim problemima: Imala sam preko 100 kila i bila na dnu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on Jun 6, 2020 at 2:48pm PDT

- Moj život. Moj svet. I sve što sam uradila, uradila sam zbog nje. Kada mi se nije ustajalo iz kreveta, ustala sam i kada mi se nije živelo, živela sam i kada mi se nije pevalo, pevala sam! Ona je SVI MOJI RAZLOZI i odgovor na sva pitanja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram
Tagovi: ana nikolić