Manuela pozvala roditelje, moli ih samo jedno: Dragana zabrinuta za ćerku

Manuela pozvala roditelje, moli ih samo jedno: Dragana zabrinuta za ćerku

Autor: | 29/03/2024

0

Manuela Bijelić roditelje zamolila samo jedno

Prvobitni šok nakon vesti o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića polako jenjava. Ogromno interesovanje javnosti praćeno pitanjima kako i zašto ustupa mesto nekim životnim temama kao što su imovina i deca.

Petar Đorđević

 

Dragana Mirković nikada nije krila da joj je na prvom mestu porodica, pre svega sin Marko i ćerka Manuela.

Uprkos tome što su odrasli, uspešni studenti i polako biraju svoje životne staze, ipak su samo deca čiji roditelji se razvode.

Pročitajte: Pitajte Tonija, meni je to svakako kompliment... Poznata pevačica otkrila istinu o vezi sa mužem Dragane Mirković

U jeku glasina da je do kraha braka došlo zbog Tonijevog neverstva, za očekivati bi bilo da Marko i Manuela podrže majku. Ipak, vezani su i za oca i ne mogu tek tako da mu okrenu leđa.

Jedino što su, kako navode izvori bliski porodici, tražili od roditelja bilo je da do kraja ostanu dostojanstveni i ne otkrivaju previše detalja iz privatnog života.

Instagram

 

Deca Dragane Mirković uvek su se trudila da budu diskretna i daleko od svetlosti reflektora koji decenijama obasjavaju folk zvezdu.

Tek nedavno su otvorili profile na društvenim mrežama, a ozbiljan izlazak iz “zone komfora” napravili su kada su se pojavili na Draganinom koncertu u Areni.

Da su uz mamu srcem i dušom dokazuju i ovih dana, kada joj prave društvo tokom turneje po Crnoj Gori.

Uprkos teškom periodu na privatnom planu, Dragana nije ni pomislila da otkaže dogovorene obaveze. I dok ide s koncerta na koncert podršku joj pružaju oni koje smatra svojim svetinjama.

Instagram/dragana_mirkovic

 

Dragana Mirković ne krije da je posebno zabrinuta za ćerku, odnosno kako će ona prebroditi porodični brodolom. Tim pre što je odrastala kao “tatina princeza”.

– Manuela je drugačija, povučena je. Ona je moja beba. Moji prijatelji za nju kažu da je devojka s najlepšim očima i najčistijom dušom – rekla je jednom prilikom folk zvezda.

– Oni su normalna deca, što je danas najlepši kompliment – jasna je Dragana Mirković. Ponašanje Marka i Manuele u javnosti, pogotovo ovih dana, na najbolji način potkrepljuje njene reči.

Privatna arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATAImages, Instagram

Slične Vesti