Neočekivani obrt, advokati potvrdili: Toni Bijelić NIJE bivši muž Dragane Mirković

Neočekivani obrt, advokati potvrdili: Toni Bijelić NIJE bivši muž Dragane Mirković

Autor: | 21/05/2024

1

Toni Bijelić već nedeljama je u centru pažnje. Otkako je Dragana Mirković saopštila da se razvodi i šokirala javnost, interesovanja za bivši par ne prestaju. No, da li su “bivši”?

Posle najnovijeg oglašavanja austrijskog biznismena, to pitanje definitivno treba postaviti.

Mirko Tabašević

 

Naime, Toni je putem advokatice poslao jednom hrvatskom portalu zahtev za objavu ispravke članka sa naslovom “Deca su joj najveća podrška: Dragana se oglasila nakon natpisa o aferi Tonija Bijelića i Meline Džinović” i podnaslovom: “Nakon što je njen bivši suprug, Toni Bijelić, otputovao u Monako gde se, uostalom, nalazi i Melina Džinović, pevačici Dragani Mirković najveća podrška su njena deca.”

Pročitajte: Toni Bijelić jasan, objavio zajedničku sliku - Ovo je moja jedina devojka!

U zahtevu Tonija Bijelića, između ostalog, stoji:

“Već se u samom naslovu članka navodi da g. Toni Bijelić ima ljubavnu 'aferu' s Melinom Džinović (bivšom suprugom Harisa Džinovića), dok se u podnaslovu tvrdi da je on 'bivši suprug' pevačice Dragane Mirković. U članku se navodi da je g. Bijelić otputovao u Monako gde se već nalazi i Melina Džinović, čime se dodatno pojačava dojam da su njih dvoje u ljubavnoj vezi i da u Monaku zajedno i borave”, navodi se na početku saopštenja. 

Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

 

“Opisane informacije objavljene na portalu su neistinite i klevetničke, a k tome i uvredljive tvrdnje o Toniju Bijeliću: kao osobi koja ima 'ljubavnu aferu' s Melinom Džinović i kao bivšem suprugu pevačice Dragane Mirković.

Na te uvredljive neistine iz članka ističem:
1. da Toni Bijelić nije bivši suprug pevačice Dragane Mirković;
2. da Toni Bijelić nije ni u kakvoj preljubničkoj aferi s Melinom Džinović i nije zbog nje otputovao u Monako.

Uz ovaj ispravak i odgovor na informaciju kojom je oklevetan i javno oblaćen, Toni Bijelić upotrebiće i druga sredstva zajamčena građaninu Ustavom i zakonima, kako bi pribavio potpuniju moralnu i materijalnu zadovoljštinu za pričinjenu štetu svojoj časti, dostojanstvu, ličnom i poslovnom ugledu, te interesima.”

Mirko Tabašević

 

Da li je razvod u procesu, pa još nije bivši suprug, ili Dragana i Toni možda rade na pomirenju? Pokazaće vreme. Svakako bi bilo lepo da, posle toliko zajedničkih godina, ipak pronađu neko rešenje i sačuvaju brak.

Komentari (1)

Loading
Biljana 09:54 22.05.2024
Odgovori

Lako mozes da srusis, lepo je da covek sacuva ono sto ima kako zna i ume sto je godinama gradio, ne mislim na materjalno. Da budete voljeni necete van braka, jedino moze samo iz interesa da se glumi neko ludilo. Ja vam od srca zelim miran zivot, pa vi se dogovorite zajedno ili odvojeno. Srecno!

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti