Da li misli na Tonija? Karleuša brutalna: Imam neopisivu potrebu da...

Da li misli na Tonija? Karleuša brutalna: Imam neopisivu potrebu da...

Autor: | 27/03/2024

1

Jelena Karleuša i Dragana Mirković veoma su bliske i akterke su jednog od najdužih prijateljstava na domaćoj estradi. Upravo je Dragana prva pružila podršku Jeleni kada je počinjala svoju karijeru, a svih ovih godina jedna drugoj su veliki vetar u leđa.

Milan Maričić/ATAImages

 

Jutros je JK na Instagram storiju objavila veliki status u kojem se obrušila na današnje muškarce i njihovo ophođenje prema ženama. Mnogi su protumačili da je ovim rečima, prilično surovim, indirektno pružila podršku koleginici koja je sinoć saopštila da se razvodi.

Pročitajte: Dragana Mirković ne prestaje da plače, Marko i Manuela jasni po pitanju razvoda roditelja

- Imam neopisivu potrebu da, u ime svih žena koje poznajem, postavim jedno pitanje. Ono glasi: muškarci, koji je, bre, vama?!

- Nisam razgovarala sa nekom ženom u poslednje vreme, a da je bila SREĆNA. Problem? Muškarac. Nisam čula za srećnu vezu. Problem? Muškarac koji se ponaša kao kreten. Nisam čula da je nešto opstalo, a da se žena nije ludački mučila i žrtvovala da održi - počela je Jelena, obrativši se muškarcima:

Instagram/karleusastar

 

- Samo znate da gledate svoju gu*icu, da pravite s*anja, da pijete, da glumite napaljene majmune na tuđoj lijani, da vređate i omalovažavate žene, samoživi, umišljeni da žene postoje da vam peru, peglaju, kuvaju, čiste, glume psihijatre, dadilje, maserke, garderoberke za vaše pobacane stvari i prčjave čarape!

- Kada žena hoće malo pažnje onda je smaračica, kad se sređuje onda je ku*va, kad se ne sređuje onda je svaka druga bolja, kad vam proverava telefon onda je psiho, kad plače ne znate da porazgovarate nego kao neki orangutani ispuštate glupe zvukove. Kad hoće da joj kupite je*eni poklon onda je sponzoruša, a kada vam prebacuje što niste, onda imate teoriju da treba da je srećna što vas ima, takve Apolone?! - nije štedela JK na “komplimentima” jačem polu.

- Žene su primorane i da glume pored vas. Za Oskara! Umišljeni da je za vas takve frajere samo Žizel, žene su vam postale meta za istresanje frustracija. Postali ste ŽENOMRSCI! I to Ženomrsci puni kompleksa i neke potrebe da se nadmećete sa ženama, čak ste i depilirani postali bolje.

- Gej muškarci vašim ženama glume i muževe i momke i prijatelje i rame za plakanje i nosače i vozače, jer ste vi strejt potpuno zaboravili ulogu. A to sigurno nije da umesto žene vidite njen celulit ili si*e, već osobu koja već jeste ili će biti majka vaše dece.

- I posle se pitate zašto vlada BELA KUGA? Zato što od vas “sposobnih do moga” biznismena i je***a ostade samo mit o nekadašnjem MUŠKARCU. I najbolii savet koji mogu da dam ženama kad je reč o muškarcima koji ih ne vole i ne poštuju, koji se precenjuju, otimaju, i ku*obecaju, glume ludilo? Pustite ga da ide. O, da – zaključila je Jelena Karleuša.

 

Komentari (1)

Loading
Lana USA 22:10 28.03.2024
Odgovori

Ova spodoba ima potrebu da savjetuje svakoga, pamet joj iz mozga kipi od znanja obrazovanja iskustva A ne pušta svoga muža da se razvede a ne žive zajedno.

hellomagazin.rs Milan Maričić/ATAImages

Slične Vesti