ONA je zamenila Draganu Mirković: Znamo čime se bavi nova devojka Tonija Bijelića

ONA je zamenila Draganu Mirković: Znamo čime se bavi nova devojka Tonija Bijelića

Autor: | 28/03/2024

2

Ko je nova devojka Tonija Bijelića

Ako je verovati pričama koje prethodna dva dana prenose mediji u regionu, Dragana Mirković odavno je znala da njen suprug ima drugu. Jedan izvor otkrio je da su do nje dolazile glasine o tome, ali je ona izbegavala da ih sluša.

Antonio Ahel/ATAImages

 
 

Navodno, nova devojka Tonija Bijelića je 15 godina mlađa od njega.

Dragana je ostala u dvorcu u Nemačkoj, već tri godine ne žive pod istim krovom, a on se u međuvremenu toliko zaljubio da se preselio u Nemačku. Tako bar kažu upućeni.

Pročitajte: Reči Dragane Mirković gađaju pravo u srce - Kriva sam što nisam ta neka druga...

Uspešni biznismen uveliko živi sa mladom doktorkom, koja je poreklom takođe sa ovih prostora.

Petar Đorđević

 

Prema pisanju Telegrafa, Toni je svoju devojku, s kojom živi na relaciji Austrija-Nemačka-Hrvatska, upoznao i sa pevačicom Anom Nikolić.

– Bili su u jednom mestu na primorju sa Anom i još jednom osobom. Toni uopšte nije krio da ima novu ženu u životu i da je zaljubljen. Ne znam samo da li Dragana zna za to druženje, jer je Ana u dobrim odnosima sa njom i bila je na koncertu u Areni – kaže izvor.

“Prvo da se obratim javno Dragani i Toniju i kažem da mi je žao, znam kako se osećaju, jer sam i sama prolazila kroz razvod. Oni su moji prijatelji i to će biti tako zauvek.

A drugo, svi mediji koji objave bilo kakvu budalaštinu poput ove... biće tuženi. Malo poštovanja za porodicu Bijelić-Mirković, kao i za mene.

Ovo su notorne laži, treba da vas bude sramota”, napisala je Ana Nikolić na svom Instagramu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Toni je pre nekoliko meseci kupio vilu u Opatiji, koju je na Instagramu opisao kao “novu biznis rezidenciju”. Nalazi se na brdu sa kojeg puca pogled na more, okružena je prirodom, ima bazen i sve ostalo što je potrebno da je nazovemo oličenjem luksuza.

Romansa traje već dugo, kažu upućeni, pa kad se pominje nova devojka Tonija Bijelića možda je i suvišno pominjati da je “nova”.

Prvo oglašavanje Tonija Bijelića

Toni Bijelić je sada preko svoje advokatice Gabriele Banić demantovao sve dosadašnje navode u medijima da živi sa drugom ženom.

“Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek.

Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić”

Mirko Tabašević

 

Koliko juče svi su verovali da su Dragana Mirković i Toni Bijelić jedan od najsrećnijih i najskladnijih parova ovdašnjeg javnog života. No, u veličanstvenom dvorcu nadomak Beča pevačica je noći provodila sama.

“Već duži vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali”, istakla je Dragana u saopštenju o razvodu.

Pročitajte: Manuela pozvala roditelje, moli ih samo jedno - Dragana zabrinuta za ćerku

Deca su joj uteha, ali ni oni više nisu u porodičnom gnezdu.

Marko i Manuela sada su u Beču zbog fakulteta, žive u odvojenim stanovima, ali koriste svaki trenutak da budu sa roditeljima. Upravo su njih dvoje pružali majci najveću podršku na nedavnim koncertima u Beogradu.

Instagram/dragana_mirkovic

 

 

 

Komentari (2)

Loading
sara CG 14:44 30.03.2024
Odgovori

Toni zapao u "krizu srednjih godina" Dragana veijedna, ali je pretjerala sa botoksima. Bas pretjerala. Ne moze sa 55 da bude kao sa 35

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti