Reči Dragane Mirković gađaju pravo u srce: Kriva sam što nisam ta neka druga...

Reči Dragane Mirković gađaju pravo u srce: Kriva sam što nisam ta neka druga...

Autor: | 28/03/2024

0

Reči Dragane Mirković gađaju pravo u srce

Razvod Dragane Mirković glavna je medijska tema. Javnost nije krila šok kada je folk diva izdala zvanično saopštenje i potvrdila ne samo da se rastaje od Tonija Bijelića posle 24 godine (naizgled srećnog braka), već i da već dugo ne žive pod istim krovom.

Mirko Tabašević

 

Tužna priča zadesila je Draganu usred turneje “Do poslednjeg daha”. Muzika je njena prva ljubav, još od dana kada je kao tinejdžerka snimila prvu ploču, a sada joj je, uz decu, i najveća uteha.

Pročitajte: Posluga otkrila šta se dešavalo u dvorcu Ebenfurt, istina je tu - Dragana je svaki dan OVO radila Toniju

Niko nije mogao ni da nasluti kroz kakve je emotivne lomove prolazila dok je pravila spektakle po Beogradu, Podgorici i ostalim gradovima regiona, a sprema se i za velike koncerte u zagrebačkoj Areni.

Bilo je suza na prethodnim nastupima, kako se ispostavilo – ne samo zbog emocija koje je razmenjivala sa publikom. Plakala je i u emisijama, na konferencijama za medije, a razlog je tek sada očigledan.

Petar Đorđević

 

Takođe, tek sad su jasne i reči pesme “Kriva”, koju je objavila pred Novu godinu. Nije slučajno snimljena. Da li se i vama tako čini?

“Sa mnom živiš, sa mnom gradiš dom, a u stvari sve radiš po svom, ja sam kriva, ja sam kriva... Kriva što se lomim za ovu ljubav, kriva što se bojim gde si do jutra, kriva što postojim, a nisam luda, kriva sam što nisam ta neka druga...”

“Druga” je već izvesno vreme. Njen uskoro bivši suprug odavno živi sa drugom ženom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Slične Vesti

Pročitajte još