Prvo oglašavanje Tonija Bijelića posle razvoda od Dragane: Evo šta je poručio o porodici i novoj ženi

Prvo oglašavanje Tonija Bijelića posle razvoda od Dragane: Evo šta je poručio o porodici i novoj ženi

Autor: | 28/03/2024

0

Toni Bijelić se oglasio posle razvoda od Dragane

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića glavna je medijska tema. Javnost nije krila šok kada je folk diva izdala zvanično saopštenje i potvrdila ne samo da se rastaje posle 24 godine (naizgled srećnog braka), već i da suprug i ona već dugo ne žive pod istim krovom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ako je verovati pričama koje prethodna dva dana prenose mediji u regionu, Dragana Mirković odavno je znala da njen suprug ima drugu.

Jedan izvor otkrio je da su do nje dolazile glasine o tome, ali je ona izbegavala da ih sluša.

Pročitajte: Reči Dragane Mirković gađaju pravo u srce - Kriva sam što nisam ta neka druga...

Navodno, nova devojka Tonija Bijelića je 15 godina mlađa od njega.

Dragana je ostala u dvorcu u Nemačkoj, već tri godine ne žive pod istim krovom, a on se u međuvremenu toliko zaljubio da se preselio u Nemačku. Tako bar kažu upućeni.

Uspešni biznismen navodno uveliko živi sa mladom doktorkom, koja je poreklom takođe sa ovih prostora.

Petar Đorđević

 

Toni Bijelić je preko svoje advokatice Gabriele Banić demantovao sve dosadašnje navode u medijima da živi sa drugom ženom.

“Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek.

Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju. Gabriela Banić”

Dragana sa decom posetila Ostrog

Dva dana pre nego što je saopštila da se razvodi, Dragana Mirković je boravak u glavnom gradu Crne Gore iskoristila za posetu jednom posebnom mestu. Velikoj folk zvezdi društvo su pravila deca, ćerka Manuela i sin Marko.

„Moj svet, moje svetinje“, stoji u emotivnoj poruci potpisanoj srcem, kojom je sve raznežila.

Instagram/dragana_mirkovic

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti