Severina Vučković uoči 50. rođendana: Znate li šta je moj bivši sada uradio?

Severina Vučković uoči 50. rođendana: Znate li šta je moj bivši sada uradio?

Autor: | 20/04/2022

0

Rođendan Severine Vučković samo što nije, muzička zvezda dobila jedan poseban “poklon”

Severina Vučković 21. aprila slavi jubilarni pedeseti rođendan – na velikoj žurki koju su joj u jednom zagrebačkom klubu organizovali prijatelji. Zajedno će nazdraviti hrabroj, nepokolebljivoj, optimističnoj i snažnoj ženi koja, osim rođendana, ima mnogo razloga za sreću – izlazi joj novi album i spot za pesmu „Fališ mi“, koja već osvaja liste slušanosti. 

Pročitajte: Severina pred 50. rođendan otkrila tajnu besprekornog izgleda - Ove namirnice svakodnevno konzumira

Instagram

 

Na konstataciju novinarke magazina Gloria, za koji je dala veliki intervju, da žene najviše zrače kada su zaljubljene, pop zvezda ima spreman odgovor: 

‒ Nisam zaljubljena. Zar mislite da to ne bi vrištalo sa svih naslovnica? Vrišti i kad je skroz netačno. Bilo je pokušaja da se Filip gura i sumnjiči jer je neka „uhoda iz komšiluka“ javila da smo „viđeni da se grlimo“. Nego, znate li da je moj bivši partner postao vlasnik trošne kuće preko puta mene gde se već godinama nalazi širokougaona kamera koja uprkos davnoj odluci Agencije za zaštitu ličnih podataka nije uklonjena. I sada se odjednom na zemljište i kuću kao vlasnik upisala firma u vlasništvu kiparske kompanije mog bivšeg. Je li vam jasno dokle to ide ‒ u dahu je ispričala Severina.

Pročitajte: To mora da je ljubav - Severina objavila šta je za 8. mart dobila od Milana Popovića (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti