Poznate dame iz Srbije pružaju podršku Severini: Nikada nemojte dirati nečiju majku

Poznate dame iz Srbije pružaju podršku Severini: Nikada nemojte dirati nečiju majku

Autor: | 24/01/2024

1

Poznate žene iz Srbije pružaju podršku Severini

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj pop zvezdi Severini Vučković oduzeo zajedničko starateljstvo nad detetom, mnoge poznate dame iz Srbije stale su na stranu majke i pružaju joj punu podršku.

J. M. S./ATAImages

 

Među prvima su se oglasile Nataša Bekvalac, Seka Aleksić, Ana Bekuta, Sofija Milošević... Mnogi su ostavili komentare i emotikone ispod Severinine jučerašnje objave na Instagramu i fotografije sa sinom.

Pročitajte: Vrhovni sud Severini oduzeo sina - Moje dete nije vreća krompira kojom ćete trgovati

Seka je u svom storiju poslala moćnu poruku: „Nemojte nikada dirati nečiju majku, niste svesni šta sve Bog može da vam uradi”, a Ana Bekuta je napisala ozbiljan tekst koji se deli po društvenim mrežama.

Ata Images

 

- Hoće li da se nađe neko da napokon stane na kraj ovoj agoniji jedne majke? Imaju li oni koji odlučuju o sudbini njenog deteta svoje dete? Ako nemaju dete, imaju li barem svoju majku? Ako nemaju ni dete niti poznaju svoju majku, imaju li zrno savesti?

- Kako je moguće da se u Evropskoj uniji, zdravoj i pravoj majci može oduzeti dete koje želi da živi s njom? Ako se ovo dešava Severini, šta se, pobogu, dešava nekoj nepoznatoj, sirotoj ženi, koja nema ni prostor, ni advokata, ni sredstvo da se bori za svoje dete? - zapitala se folk zvezda, i nastavila:

- Jasno mi je da Severina nekom može i da smeta - uvek su ljudima smetale lepe, pametne i jake žene. Ali, nije mi jasno, godinama mi nije jasno, kako oni koji odlučuju o sudbini tog dečaka ne misle o njemu? 

Ata Images

 

- Severina, nemaš izbora nego da ustraješ i boriš se. Nema drugog načina i nema drugog puta nego da stisneš zube, kao i proteklih 11 godina, i boriš se za svog sina. I on i mi znamo koliko ga voliš. Drži se. Volimo te - poručila je Ana koleginici.

Pročitajte: Oglasila se Severina nakon što je proglašena krivom - Njene reči odzvanjaju regionom

Javila se i Nataša Bekvalac, majka dve devojčice, ne krijući da su je savladale emocije:

„Od juče, kada sam pročitala ovu tragediju od vesti, srce mi se kida. Severini želim nadljudsku snagu da svoje dete zaštiti i vrati. Deci je mesto kraj majke.”

Boško Karanović Story

 

Komentari (1)

Loading
Душица 15:03 24.01.2024
Odgovori

Дошла су најгора времена, опасна и трула па ево и ја овој особи морам да дам подршку иако немам пуно респекта према њој. Међутим....мајка је мајка... једна једина, незамењива... а Северина је добра мајка. Пуно подршке и молитве да се ако ништа друго детету не одузима мајка. То што наносе бол једној мајци и једном детету то је неопростиво злодело.

hellomagazin.rs Anotnio Ahel/Ata