Upravo objavljen snimak Severine na Jahorini: Jedva stoji na nogama, evo u kakvom je stanju

Upravo objavljen snimak Severine na Jahorini: Jedva stoji na nogama, evo u kakvom je stanju

Autor: | 27/01/2024

0

Severina na Jahorini izjavom potresla sve

Severina je sinoć imala koncert na Jahorini i to je bio prvi nastup pred publikom otkako je stigla vest da joj je oduzeto starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Pred početak koncerta Severina je jedva smogla snage da se obrati publici, ali i onima koji su joj oduzeli dete.

Profimedia

 

- Jeste li mislili da neću doći? Da ću otkazati koncert? Bila mi je dužnost, moja dužnost da se pojavim danas. Ustani, obuci se, našminkaj, napravi frizuru i pokloni se.

- Da se ​​poklonim svim malim i nejakim ženama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je predsednik Vrhovnog suda lepo rekao – velikom i moćnom, da ovih dana čak smognem snage da svako jutro ustanem iz kreveta i vodim dete moje u školu.

 - Svima vama koji me obasipate neizmernom ljubavlju pokušaću da se lično zahvalim.

Pročitajte: Severinina majka u očaju napisala pismo, otkrila sve o Milanu Popoviću - Poslednji put kad sam videla tog čoveka...

- Ne smem da budem neiskren, moram da zahvalim i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nejakom čoveku - rekla je pevačica na početku svog govora.

- Moje Instagram prijemno sanduče je puno. Skoro svake sekunde postoji poruka od nekog od vas. Mnogi dele svoja iskustva sa mnom. Ima dirljivih koja su me rasplakale, ima ih dosta iz Bosne.

Žrtve institucionalnog nasilja. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka prinudu svoje dve devojčice da ode kod oca nasilnika.

Instagram

 

- Kažu da moramo da ćutimo o slučajevima u kojima su umešana deca. I budite pokorni. Ćutala sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam ćutke čekala i verovala u hrvatski pravni sistem.

- Da zaštitim decu, ako ne i mene. Ćutala sam dok mi prvi put nisu oduzeli dete.

Od tada govorim o nepravdi sistema, o organizovanoj otmici dece kada su u pitanju bogati ili moćni očevi. I neću stati...

Pročitajte: Vedrana Rudan se obratila Severini u svom maniru - Veštice, zašto da ti damo dete?

- Hvala vam na podršci, nikada neću moći dovoljno da vam zahvalim, moj iskreni pozdrav...

I... Proceduralne greške su ih sj*bale.

I na kraju - psihopate jesu psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da se 100% posvete vama - poručila je Severina sa bine, a kako je izgledalo njeno potresno izlaganje pogledajte u snimku ispod.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images