Jedan je vršnjak tatine nove devojke, drugi je 6 godina stariji: Ovo su sinovi Lazara Ristovskog

Jedan je vršnjak tatine nove devojke, drugi je 6 godina stariji: Ovo su sinovi Lazara Ristovskog

Autor: | 12/10/2023

0

Sinovi Lazara Ristovskog generacija tatine nove devojke

Nova ljubav Lazara Ristovskog ne prestaje da intrigira javnost i medije zbog velike razlike u godinama. Poznati glumac već izvesno vreme je u vezi sa skoro četiri decenije mlađom Anicom Lazić i jasno je zbog čega je priča podigla toliko prašine.

Instagram

 

„Može otac da joj bude”, neki su od prvih komentara, mada ima i onih koji idu dalje: „Može da joj bude i deda”. Lazar svakako jeste deda, njegov mlađi sin Jovan i snaja Ljiljana pre dve godine su mu podarili unuka.

Pročitajte: Kada se ženio, devojka mu se nije ni rodila - Lazar nije ličio na mladoženju, Danica bi slike sa venčanja spalila

U braku sa koleginicom Danicom Ristovski Lazar je dobio dva sina, koji su krenuli njihovim umetničkim stopama. Petar Ristovski, uspešni reditelj, rođen je 1986. i šest godina je stariji od očeve nove izabranice, što je takođe jedna od udarnih tema poslednjih dana.

Boško Karanović

 

Mlađi, Jovan, rođen je iste godine kada i Anica. On je takođe nedavno uplovio u glumačke vode, a možda ste ga zapazili i u kvizu „Potera” pre nešto više od dve godine.

Tada je, na pitanje da li se plašio kako će javnost reagovati na njegovo učešće ukoliko ne ostvari uspeh, jer ipak je dete poznatih roditelja, odgovorio:

Instagram

 

– Uvek treba biti hrabar, hrabar čovek donosi dobre odluke. Ne plašim se nikoga, osim Lazara. Svako ima pravo da moje učešće primi kako želi, a šta će reći ili napisati o meni posle ovog kviza nije mi baš bitno, jer znam ko sam i za šta sam sposoban.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti