Novak i Jelena uslikani usred Beograda, ovako se ponašaju kad misle da ih niko ne gleda (foto)

Novak i Jelena uslikani usred Beograda, ovako se ponašaju kad misle da ih niko ne gleda (foto)

Autor: | 05/09/2022

1

Fotografije Novaka Đokovića nastale u Beogradu (foto)

Ako ste juče šetali Adom Ciganlijom, mogla su da vam se dese samo dva scenarija – ili niste obratili pažnju, jer se ponašao kao sav normalan svet, ili ste morali dobro da protrljate oči, jer ste na „beogradskom moru“ zatekli veliku svetsku zvezdu koja se, opet, ponašala kao sav normalan svet. A ko drugi, nego – Novak Đoković.

Pročitajte: Žurka za malu princezu - Tara Đoković u Beogradu slavi rođendan, tata bez pogovora ispunio želju svoje mezimice (foto)

Ata Images

 

Proslavljeni teniser pojavio se na Adi sa suprugom Jelenom, ćerkom Tarom, koja je dan ranije slavila rođendan, i ljubimcem. Stefana nismo videli, možda je igrao tenis na nekom od obližnjih terena. S obzirom na rekete koji su virili iz Noletove sportske torbe, verovatno je i on bio na treningu, pa je rešio da se malo osveži.

Pročitajte: Dan u životu Novaka i Jelene - O ovakvom romantičnom putovanju svaka žena sanja (video)

Ata Images

 

Primetili smo da su bili ležerno i neupadljivo odeveni, kao svi ostali koji su tog toplog nedeljnog popodneva izašli na omiljeno prestoničko „letovalište“, a u nekom trenutku Novak je ušao u jezero sa loptom. Jelena je sedela na obali.

Pročitajte: Godina koja će u istoriji biti ispisana krupnim "slovima" - Odluka Novaka Đokovića je konačna, ovo je kraj!

Ata Images

 

U Beogradu su, naravno, svoji na svome, pa nije bilo potrebe za telohraniteljima. Ali, kao što smo već zaključili, nastoje da žive kao sav normalan svet.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti