Drama se nastavlja: Anđelina Džoli zadala fatalan udarac Bredu Pitu

Drama se nastavlja: Anđelina Džoli zadala fatalan udarac Bredu Pitu

Autor: | 16/08/2020

0

Iako su Anđelina i Bred zvanično razvedeni od 2019. godine, sudski proces još nije zaključen. Naime, finansijska pitanja, kao i starateljstvo nad njihovo šestoro dece, samo su neka od pravno nerešenih pitanja poznatog para. Na rešavanju ovih pravih pitaja radio je privati sudija Ouderkik.

Anđelia Džoli podnela je zahtev za isključeje sudije, pod sumjom da je joj iza leđa sarađivao sa advokatima red Pita, međutim, mogi misle da ovim postupkom glumica želi samo da namuči Breda i broduži njihovu zajedničku agoniju.

Pročitajte: Anđelina i Bred Pit konačno zakopali ratne sekire – evo šta je sledeći korak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) дана 11. Авг 2020. у 2:15 PDT


Advokatica Anđeline Džoli tvrdi kako sudija Ouderkik sarađuje na mnogim slučajevima sa advokatskim timom Breda Pita i da samim tim čini ustupke svojim saradnicima, pa je suđenje neprofesionalno i nefer.

- Obzirom na rast poslovne saradnje vodećeg sudije Ouderkika i  advokatskog tima Breda Pita, koji sudiji donosi redovne prihode, opravdane su sumnje u nepristrasnost sudije. Niko nije našao za shodno da obavesti Anđelinu Džoli o tome, što dodatno budi sumnju da se nešto neprimereno događa - stoji u žalbi koju potpisuje advokat Anđeline Džoli.

Anđelina i Bred ovim će morati da sačekaju novo suđenje, dok se ne pojavi drugi, adekvatan sudija, koji će ravnopravno zastupati interese obe strane.

Pročitajte: Nema srećnog kraja - Anđelina i Bred odugovlače s razvodom zbog podele bogatstva

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) дана 16. Јан 2020. у 12:17 PST


Anđelinina advokatica rekla je da je jedino što Anđelina traži ravnopravno suđenje, međutim, mnogi veruju da je ovo potez očajnika, s obzirom da tok suđenja u poslednje vreme nije išao u njenu korist.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti