Bred Pit ima novu devojku, a besna Anđelina vuče potez koji će ga načisto slomiti

Bred Pit ima novu devojku, a besna Anđelina vuče potez koji će ga načisto slomiti

Autor: | 28/08/2020

0

Bred Pit i Anđelina Džoli ponovo su u sukobu. Ali ovog puta glumica želi potpuno da slomi bivšeg supruga, iako je konačno srećan. Naime, taman što je napokon pronašao mir i uplovio u novu emotivnu vezu za nemačkom manekenkom Nikol Poturalski (27), njegova bivša supruga zadala mu je težak udarac.

Svesna da je među njima gotovo i da je brak završena stvar, Anđelina kao da ne može da obuzda svoju sujetu i želi po svaku cenu da povredi Pita. Kako piše američka štampa, holivudska glumica odlučila je da se sa decom tajno preseli u London. Ovo je veoma pogodilo Breda, koji je posle duge četiri godine odlučio da popravi svoj odnos da decom i Anđelinom. Zbog toga je napravio i prvi korak, pa ih nedavno i posetio.

Pročitajte: Anđelina i Bred Pit konačno zakopali ratne sekire – evo šta je sledeći korak

Bred Pit i Anđelina u novom sukobu zbog dece

Bred se veoma potresao kada je shvatio da će Anđelina u oktobru, kada se borba za starateljstvo završi, zajedno sa njihovom decom napustiti Kaliforniju i preseliti se u Englesku. Ona već mesecima unazad gleda i nekretninu koju će da kupi. Kako je već nekoliko puta najvaljivala preseljenje, glumac misli da je sada i ozbiljna u nameri.

- Bred ima zajedničko starateljstvo nad decom. To što Anđelina želi da se preseli pre završetka bitke na sudu, u njegovim očima izgleda kao da mu poručuje da je već izgubio. Ali to i nije daleko od istine. Ukoliko želi da se zaista preseli sa decom u Englesku, moraće prvo da dobije dozvolu na sudu - ispričao je za "The Sun" izvor blizak bivšim supružnicima.

Pročitajte: Njegovoj sreći nema kraja - Bred Pit popravio odnos sa decom

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti