Želi još jednu šansu: Bred Pit će za njom zauvek žaliti

Želi još jednu šansu: Bred Pit će za njom zauvek žaliti

Autor: | 22/07/2020

0

Bred Pit ljubav smatra jednom od najvažnijih stvari u životu, ali mu je sudbina donela brojne emotivne lomove, padove i zadala teške udarce. Otkako je i zvanično potpisao razvod od Anđeline Džoli, holivudski zavodnik nije viđen u društvu lepše polovine, bar ne one koja bi ponela laskavu titulu „devojka Breda Pita“.

Početkom godine susreo se sa bivšom suprugom Dženifer Aniston i od tada mediji ne prestaju da pišu o njihovom pomirenju. Da li su zaista obnovili vezu, počeli zajednički život u novom domu i pokrenuli proces za usvajanje devojčice do sada nije potvrđeno. Fanovi žele da veruju da je Dženifer ona prava i da će s vremenom ponovo biti zajedno. Ali Bred Pit će zauvek žaliti za jednom fatalnom glumicom... To nije ni Dženifer, ni Anđelina, ni Gvinet Paltrou...

Pročitajte: Da li zaista Bred Pit stiže u Srbiju?

Bred Pit ‒ Ljubav koja je prošla pored njega

Iako iza sebe ima brojna filmska ostvarenja, jedna od najzapaženijih uloga Breda Pita bila je uloga Ahileja u ratnom hitu „Troja“. Ove godine obeležava se 16 godina od premijere sjajnog kinematografskog ostvarenja, a mnogi ne znaju da je upravo ta 2004. bila prelomna u životu slavnog glumca. Bred je priznao da je tada doživeo ogromnu slavu, ali je propustio priliku zbog koje se danas kaje i pati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Brad Pitt fanpage (@bradpittismyuncle) дана 22. Мај 2020. у 1:20 PDT

Naime, kako piše „Entertain Times“, glumac je izrazio veliko žaljenje zbog toga što nikada nije dobio priliku da sarađuje sa indijskom glumicom Ajšvarijom Raj, koja je odbila ulogu Brisejde. Iako je uloga prvobitno njoj bila ponuđena, pobednica izbora za „Mis sveta“ 1994. godine je istu odbila. Naime, nije se slagala sa pojedinim scenama koje je trebalo da snima, pa je odlučila da ne pristane na angažman. Ovo je Bredu veoma teško palo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb) дана 19. Мај 2019. у 2:56 PDT

On je za strane medije javno priznao da mu je veoma krivo što se to dogodilo i da i dan-danas želi da sa prelepom Indijkom sarađuje na filmskom platnu. Svestan da je 2004. godine propustio svoju priliku, Bred se nada da će im se putevi ponovo ukrstiti. Glumac je dodao da je deset godina mlađa glumica podjednako popularna i u glumačkom i u svetu lepote, naglašavajući koliko ceni njen rad na oba polja.

Pročitajte: Ajšvarija Raj postala majka

Složićete se da Ajšvarijina lepota osvaja na prvi pogled, a ne čudi nas što je Bred toliko očaran njom, jer i te kako liči na Anđelinu Džoli. Zar ne?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram