Anđelina Džoli kriva za razvod još jednog slavnog para?

Anđelina Džoli kriva za razvod još jednog slavnog para?

Autor: | 23/07/2020

0

Anđelina Džoli kriva za razvod braka ‒ zvuči kao optužnica, ali je zapravo reč o frazi koja je krasila novinske naslove kada je Bred Pit ostavio Dženifer Aniston. Sada mediji navode da je kriva za još jedan razvod poznatih.

Naime, u jeku skandala oko razvoda Džonija Depa i Amber Herd strani mediji naveli su i Anđelinu kao jednu od osoba koja je doprinela kraju ove ljubavi.

Pročitajte: Znamo sve o Džoniju Depu, ali ko je zapravo Amber Herd?

Amber i Džoni mesecima se sude oko porodičnog nasilja u koje su oboje bili umešani, a sada, prema poslednjim navodima magazina „New Idea“, Anđelina Džoli bi mogla biti kriva što je došlo do kraha ljubavi.

Naime, Anđelina i Džoni Dep bili su bliski prijatelji i upravo ona mu je još 2015. savetovala da pre nego što oženi Amber potpiše predbračni ugovor, što je razbesnelo mladu glumicu. Prema navodima pomenutog magazina, kasnije je čvrsto prijateljstvo slavnih glumaca preraslo u emotivni odnos, jer su oboje prolazili kroz sličnu situaciju.

Pročitajte: Anđelina Džoli nije lako podnela razvod od Breda - Bila sam duboko, istinski tužna i povređena

Ovo nije prvi put da je Anđelina Džoli kriva za razvod braka, a ni prvi put da je tabloidi dovode u vezu sa popularnim glumcem. Pre nekoliko godina jedan strani tabloid objavio je vest da se Anđelina veoma zbližila sa zgodnim kolegom, a sve kako bi zadala udarac bivšem suprugu Bredu.

Tada se poznati dvojac, koji je zajedno glumio u filmu „Turista“, nije oglasio ovim povodom, a izvor blizak glumici demantovao je ove navode.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram