Njegovoj sreći nema kraja: Bred Pit popravio odnos sa decom

Njegovoj sreći nema kraja: Bred Pit popravio odnos sa decom

Autor: | 01/06/2020

0

Glumac Bred Pit, od kako se razveo od glumice Anđeline Džoli, neprestano je u žiži interesovanja, a o njihovim sukobima nije pestajalo da se piše. Osnovni povod za razvod braka, kao i brojne sukobe između bivših supružnika, bila su deca i njihov odnos sa ocem. Međutim, izgleda da se bura stišala i da sada sve kreće nabolje.

Pročitajte: Postoji nada za Anđelinu Džoli i Breda Pita, deca bi volela da oni ponovo budu zajedno

Glumac Bred Pit u zategnutim odnosima sa decom

Jedan od glavnih povoda za razvod njihovog braka bila je svađa slavnog glumca sa njihovim usvojenim sinom Medoksom, sa kojim je Bred i sada u zategnutim odnosima. Drugi problem, koji je stvorio distancu između glumca i porodice, nastao je kada je Anđelina Džoli saopštila njihovom drugom sinu Paksu da ga otac nije želeo. Iako je glumac Bred Pit to porekao, i odnos sa Paksom se pogoršao.

Pročitajte: Da li zaista Bred Pit stiže u Srbiju?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Caledonian Crows (@caledoniancrows) дана 1. Јун 2020. у 3:55 PDT

Poznato je da dugo posle razvoda Bred nije mogao redovno da viđa decu. Anđelina je bila skrhana, povređena i spremna na sve kako bi se i njen bivši muž isto osećao. Deca Breda Pita nisu imala razumevanja za oca.

– Bredu jako smeta to što se ne viđa sa decom i oseća se kao da previše izostaje iz njihovog života. Anđelina je još besna na njega. Ljuta je i ljubomorna. Zna da je jedini način da mu se osveti tako što će ga odvojiti od dece i na smrt je preplašena da bi on mogao da uspostavi normalan odnos sa njima ‒ otkriva izvor za strane tabloide i dodaje da je Anđelina spremna na sve kako bi napakostila bivšem suprugu.

Pročitajte: Glumac Bred Pit saznao od ćerke: Anđelina Džoli se udaje za milijardera?

Glumac Bred Pit presrećan ‒ Deca su uvidela očev trud

Izgleda da sada stvari kreću nabolje za poznatog glumca, koji intenzivno radi na poboljšanju odnosa sa svojom decom. Prva biološka ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita nedavno je proslavila 14. rođendan. Tim povodom Bred je istakao da je vrlo ponosan na nju. Izvor blizak porodici saopštio je za „Entrtainment Tonight“ da je cela porodica uzbuđena zbog Šiloninog rođendana i da su ona i Bred veoma bliski.

‒ Šilon je veoma bliska sa oba roditelja, a Bred je veoma ponosan na nju i na to u kakvu je osobu izrasla. Ponosni otac bi želeo da Šilon uvek bude dosledna sebi i tako nežna prema braći i sestrama ‒ navodi izvor za „Entertainment Tonight“.

Pročitajte: Anđelina Džoli nije lako podnela razvod od Breda - Bila sam duboko, istinski tužna i povređena

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hollywood Movie Club (@hollywoodmovie.club) дана 1. Јун 2020. у 1:15 PDT

Izvor je takođe istakao da je odnos među bivšim supružnicima sada mnogo bolji.

- Bredu su deca najvažnija, a on i Anđelina se bolje slažu od kada su detaljno razrađeni uslovi o starateljstvu.

Pročitajte: Da li vas iznenađuje? Majka Breda Pita ne podnosi bivšu snajku Anđelinu

Komentari (0)

Loading
Teodora Vuković guliver/getty, instagram

Slične Vesti