Anđelina i Bred Pit konačno zakopali ratne sekire - evo šta je sledeći korak

Anđelina i Bred Pit konačno zakopali ratne sekire - evo šta je sledeći korak

Autor: | 10/07/2020

0

Anđelina i Bred konačno su se pomirili. Ova vest u medijima je odjeknula kao bomba. Posle četiri godine konstantnih sukoba i gotovo nikakve komunikacije, par je konačno uspeo da uspostavi prioritete. Bred i Anđelina zajedno sa decom krenuli su na porodičnu psihoterapiju. Cilj ovih sesija je da njih dvoje poprave svoj kontakt, kako bi se što posvećenije bavili odrastanjem i vaspitavanjem svoje šestoro dece, prenose strani mediji.

Trebalo im je skoro četiri godine da shvate da zbog njihovog lošeg odnosa najviše trpe deca. Izgleda da ih je osvestila odluka njihove ćerke Šajlo da na neko vreme napusti roditelje i otpočne normalan život kod babe i dede u Springfildu.

Pročitajte: Dve godine nakon razvoda - Anđelina i Bred postigli konačan dogovor o starateljstvu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) дана 5. Мај 2020. у 7:12 PDT


‒ Definitivno im je bila potrebna pomoć da bi pronašli način kako da prevaziđu bitku za starateljstvo, koja je iza njih, i kako da Bred ponovo bude otac svojoj deci. Pošto su deca sada starija, više im odvajanje od Anđeline na neko vreme ne predstavlja problem ‒ rekao je izvor blizak glumcu za magazin „People“.

Pročitajte: Odluka Šajlo Pit zadala Anđelini pretežak udarac

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_) дана 13. Мар 2019. у 8:40 PDT


– Bredu su deca najvažnija, a on i Anđelina bolje se slažu od kada su detaljno razrađeni uslovi o starateljstvu ‒ otkrio je izvor.

Glumac sada više vremena provodi sa decom, podržava ih u odlukama i osluškuje njihove želje. Uz to Anđelina i Bred će uz pomoć terapeuta pokušati da svoj odnos stave na zdrave noge kako bi se deca prijatno osećala pored oba svoja roditelja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Pročitajte još