Kada se ženio, devojka mu se nije ni rodila: Ristovski nije ličio na mladoženju, Danica bi slike sa venčanja spalila

Kada se ženio, devojka mu se nije ni rodila: Ristovski nije ličio na mladoženju, Danica bi slike sa venčanja spalila

Autor: | 10/10/2023

0

Venčanje Danice i Lazara Ristovskog bilo je skromno

Lazar Ristovski (71) potvrdio je vezu sa koleginicom Anicom Lazić (32) koja je mlađa od njega skoro četiri decenije. Iako je mesecima krio romansu u kojoj uživa posle razvoda od Danice Ristovski, Lazar je rešio da prekine tišinu i nagađanja i ponosno objavi fotografiju sa mladom glumicom.

Instagram

 

Ovo je još jedan potez glumca koji je zatekao javnost, a mi se prisećamo i razvoda glumačkog para koji je više od 40 godina proveo u braku u kome su gajili sinove Petra i Jovana, ali i venčanja o kome se pisalo mnogo godina pre nego što je sadašnja izabranica Ristovskog i rođena.

Procenivši da su potrošili energiju koja ih je decenijama vezivala, shvatili su da je dostojanstveni razlaz najbolje rešenje.

Pročitajte: Od provokativnih fotografija do Popadije - Ko je 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog

U ekskluzivnoj ispovesti za novi broj magazina Gloria Lazar Ristovski otkriva razloge koji su doveli do ove iznenađujuće odluke.

‒ Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak.

Boško Karanović

 

– Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – ispričao je Lazar Ristovski za Gloriju.

Podsetimo, romansa glumačkog para počela je kada su se sreli na fakultetu, a kako je izgledalo venčanje Danice i Lazara Ristovskog, glumica je svojevremeno ispričala za Gloriju, a da li bi sada ranije slike sa venčanja izbrisala, to nam ostaje da vidimo.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Građanski brak sklopili su 1980. u opštini, odakle su otišli na ručak kod njenih. Nisu želeli pompezno venčanje jer su smatrali da je sama ljubav dovoljna. On nije bio u odelu, niti ona u venčanici. Bili su jednostavno odeveni.

Ata Images

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Najnovije vesti