Ko se zadnji smeje... Danica Ristovski posle bračnog kraha krije privatnost, evo gde i s kim provodi vreme (foto)

Ko se zadnji smeje... Danica Ristovski posle bračnog kraha krije privatnost, evo gde i s kim provodi vreme (foto)

Autor: | 07/08/2022

0

Život Danice Ristovski posle razvoda pod lupom javnosti

Iako smo sve češće skloni da kažemo kako nas više ništa ne može iznenaditi, činjenica je da je početkom godine nacija ostala zatečena informacijom o razlazu bračnog para Ristovski, Danice i Lazara.

Njih dvoje proveli su zajedno četiri decenije, dobili dva sina, i vrlo često u intervjuima s mnogo nežnosti govorili jedno o drugom.

Pročitajte: Lazar Ristovski napustio porodični dom i otkrio razloge razvoda - Gledali smo se očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav

Boško Karanović

 

No, svakog čuda za tri dana. Danica Ristovski damski se izdigla iz cele situacije - ostala je dosledna svom stavu da ne daje izjave o razvodu, a svu energiju usmerila je na posao.

Pročitajte: Novi početak u mirnoj luci - Lazar Ristovski posle razvoda napustio Srbiju, ovde je pronašao utočište (foto)

Igra sudbine printscreen

 

Život Danice Ristovski vratio se u normalu

Treća sezona “Igre sudbine” uspešno je završena, a pre nego što se upusti u nove projekte, Danica Ristovski koristi predah kako bi uživala u zasluženom odmoru. Sa prijateljicom Milicom Milšom i njenim suprugom Žarkom Jokanovićem otputovala je u Egipat.

Pročitajte: Nije bilo venčanice, samo ručak kod roditelja - Detalji venčanja Lazara i Danice Ristovski

Instagram

 

Sudeći po objavama reklo bi se da se društvo odlično provodi, Milica ne krije da razloga za osmeh ima napretek, a obe glumice plene retro šik izdanjem koje su upotpunili slamnati šeširi i vesele boje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti