Promena je očigledna: Danica Ristovski u društvu mlađeg muškarca, Lazar na metar od nje

Promena je očigledna: Danica Ristovski u društvu mlađeg muškarca, Lazar na metar od nje

Autor: | 06/11/2023

2

Danica i Lazar Ristovski uhvaćeni na istom mestu

Lazar Ristovski (71) uplovio je u vezu sa mlađom koleginicom Anicom Lazić (32), koja je danas jednom fotografijom zaintrigirala javnost.

Naime, na fotografiji mlade glumice koju je skoro objavila na svom Instagramu Anica je ležerno postavila šaku na svom kolenu, a svima je u oči upao prsten na njenoj ruci.

Instagram

 

Da li je to Lazar spreman da po drugi put stane na ludi kamen ili je u pitanju samo ukrasni nakit, ostaje nam da vidimo. Osim intrigantnog prstena, danas nas je Ristovski iznenadio i kada se našao na istom mestu gde i njegova bivša supruga Danica Ristovski (68) i to prvi put nakon što je objavio da je u romantičnoj vezi sa mladom glumicom.

Pročitajte: Samo što smo saznali da su zajedno - Devojka Lazara Ristovskog objavila srećne vesti, glumcu stižu čestitke

Na konferenciji za medije povodom početka emitovanja nove serije „Tunel” pojavili su se i Danica i Lazar koji su, očekivano, sedeli odvojeno. 

Ata Images

 

Danica je bila sva u crnom, sedela je u društvu našeg omiljenog glumca Zorana Cvijanovića (65), a pored je bio i sin Jovan Ristovski, a Lazar je sedeo sa drugim sinom Petrom koji je vodio konferenciju i koji je ujedno režirao seriju.

Ata Images

 

Inače, Lazar i Danica glume zajedno u pomenutoj seriji „Tunel”. 

Pročitajte: Danica u njenim godinama izgledala nestvarno - Pojavila se fotka glumice iz mladosti, porede je sa devojkom Ristovskog

Kako su prisutni mogli da primete, Danica je druga žena, izgleda nikad bolje u svojim šezdesetim, a frizura koju je dodatno skratila učinila je da njene prefinjene i negovane crte lica još više dođu do izražaja.

Ata Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Duda 19:39 06.11.2023
Odgovori

Dagospodja, prefinjena, dobra glumica i odlicno izgleda za svoje godine. Deda prda sa unukom.

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti

Pročitajte još