Kraj posle 42 godine braka: Razvode se Danica i Lazar Ristovski!

Kraj posle 42 godine braka: Razvode se Danica i Lazar Ristovski!

Autor: | 13/02/2022

10

Razvodi se Lazar Ristovski

Posle četiri decenije braka, Danica i Lazar Ristovski se razvode, vest je koju donosi novi broj magazina Gloria. Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca. 

- Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca - izjavio je Lazar u ekskluzivnoj ispovesti. 

Pročitajte: Ljubavna priča čuvenog para - Pet decenija sreće Lazara i Danice Ristovski

Dalibor Danilović

 

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima. Između Danice i Lazara emocije su se rodile već pri prvom susretu, a glumica je neretko isticala da se odmah zaljubila u Lazin šarm i fizički izgled.

Venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina – Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Starij sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan, sa suprugom Ljiljanom, prošlog septembra dobio naslednika Bogdana

Pročitajte: Iznenadićete se - Ova glumica je snaja Danice i Lazara Ristovskog, gledate je u Igri sudbine (foto)

Boško Karanović

 

Ni bogat i ispunjen porodični život, ni uspešne karijere, ni četrdeset i kusur godina pod istim krovom, po svemu sudeći, nisu bili dovoljni da Danicu i Lazara odvrate od odluke da potpišu papire za razvod.

Komentari (10)

Loading
Dušica 02:45 14.02.2022
Odgovori

Svašta tolike decenije funkcionisali pa sad odjednom leđa o leđs, ili od prezauzetosti do sada nisu ni naučili da funkcionišu zsjedno. Šteta za buduće prszno vreme.

Frida 11:25 14.02.2022
Odgovori

Ispravno.Bolje da dostojanstveno i u miru stare nego da se zamrze u ocaju koji je vec odavno nastupio... Niko to nije uradio iz obesti , predpostavljam. Samo bi mi bilo zao da je Danica ⭐ ijednom zaplakala zbog toga...

Gothmog 12:34 14.02.2022
Odgovori

To je ok, nego da se heejtuju kasnije još više, ovako došao je kraj, život je jedan

Марија76 17:59 14.02.2022
Odgovori

Ко ли је од нјих двоје полудео, после 42 година заједничког живота, несхватљиво сад кад највише требају једно дугоме, невероватно шта све човек може себи приуштити.

Marija 20:18 14.02.2022
Odgovori

Šta reći, narod pobesneo. Ovo me podseti na onaj citat iz Maratonaca: "ovome se ne isplati da izlazi iz groba", samo što se ovde to odnosi na brak. Mislila sam da su ovo dvoje malčice pametniji.

Miljana Vlajlović 21:23 14.02.2022
Odgovori

Ne mogu da verujem. Zbam ih iz studentshih dana. Lszsr je sa najvećom srećom u glasu govorio da je Danica žena njegovog života, a Danica, prelepa, talentovana, svesno otišla u drugi plan i posvetila se njegovoj karijeri, njegovim roditeljima, deci. Velika šteta. Retka veza i ljubav. Možda je greška što je Danica uložila sve u taj brak. Muškarci to ne umeju da cene.

47304 21:39 14.02.2022
Odgovori

Il' su pod stare dane poludili il' su neke mućke oko imovine i poreza u pitanju pitanje je sad!!??

DMB 10022 07:09 15.02.2022
Odgovori

Naravno da je u pitanju druga žena … živi bili pa videli. Nadam se da dotična nije godište kao i njihov sin. Sad je to postala moda. Amerikanci imaju odlicnu izreku” there is no fool like an old fool” - nema veće b***le od stare b****le (muškarca).

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti