Lepa Brena dobila ponudu koja se ne odbija

Lepa Brena dobila ponudu koja se ne odbija

Autor: | 17/08/2020

0

Pevačica Lepa Brena dobila je ponudu koja se ne odbija. Posle trideset godina i tri nastavka filma „Hajde da se volimo“ ponovo će se oprobati u glumačkim vodama. Vest koja je sve oduševila ‒ Lepa Brena ponovo na filmu, a ovog puta kadar će deliti sa Andrijom Miloševićem i Milošem Bikovićem.

Lepa Brena dobila je ponudu da glumi u filmskom projektu Andrije Miloševića „Plavi Safir“. Andrija će u ovom filmu glumiti pevača Safira, Miloš Biković njegovog menadžera Bojana, a Lepa Brena sebe.

Pročitajte: Lepa Brena uživa u Monaku – Pogledajte ko joj pravi društvo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Jun 18, 2020 at 2:11pm PDT

‒ Andrija igra folkera kome menadžer i Brena pomažu da oživi propalu muzičku karijeru! Ne smem da otkrivam detalje scenarija, ali reći ću vam da će jedna od poslednjih scena u filmu biti upravo njegov veliki povratnički koncert u punoj beogradskoj „Areni“, na kome će pevati baš sa Brenom! ‒ priča izvor za „Informer“.

Ovo nije prva saradnja Brene i Andrije Miloševića, ali je prvi put da je ishod njihove saradnje Lepa Brena na filmu.

‒ Osim što se godinama druže, Andrija i Brena su nekoliko puta sarađivali. On joj je 2018. bio gost na koncertu u beogradskoj „Areni“. Tada je na bini glumio njenog muža Bobu Živojinovića zajedno sa Anđelkom Prpić, koja je igrala Brenu. Mnogi ne znaju da je godinu dana kasnije upravo Brena pozajmila glas mami Milevi u Andrijinom filmu „Taksi bluz“ ‒ rekao je izvor.

Pročitajte: Andrija Milošević - U Srbiji može da se živi, samo je pitanje koliko ste spremni da radite

 

View this post on Instagram

 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Aug 12, 2020 at 4:51am PDT

Na pitanje o projektu u kome će se oprobati i kao režiser, Andrija je kratko odgovorio

‒ Imamo želju da se u filmu pojave muzičke i glumačke legende, ali još ne mogu da otkrivam imena. Naš cilj je da ovim filmom kao junaka promovišemo dobrog, poštenog i iskrenog čoveka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram