Kao tinejdžerke: Brena i Dragana Mirković uživaju na zajedničkom odmoru (foto)

Kao tinejdžerke: Brena i Dragana Mirković uživaju na zajedničkom odmoru (foto)

Autor: | 14/07/2020

0

Brena i Dragana Mirković niz godina uživaju u velikom prijateljstvu, koje je na estradi retko. Uspešne, ostvarene i srećne u braku, Brena i Dragana godinama neguju svoj odnos i trude se da njihove porodice budu što bliže.

Ove godine Boba i Brena su posle karantina, koji pevačici nije nimalo prijao, kupili jahtu u Monaku i započeli putovanje po Sredozemnom moru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viktor Ernest Zivojinovic (@viktorernest) дана 9. Јул 2020. у 1:41 PDT

‒ Dok je na moru nema opasnosti da će je zakačiti virus koji vlada celom planetom, a kada su na kopnu, koriste sve mere zaštite koje je propisala „Svetska zdravstvena organizacija“. Pošto obilaze brojne destinacije, od Nice, preko Sen Tropea, Kana i drugih mesta, koriste vreme da uživaju u restoranima. Čim se usidre u luku, stavljaju zaštitne maske i kreću u razgledanje zanimljivosti u gradu. Breni posebno prija ovaj odmor jer bez problema može da posećuje neke od najlepših plaža u Francuskoj. Čim stavi naočare i šešir, ljudi ne mogu da je prepoznaju kao što je to slučaj na Jadranskom moru, gde ne bi imala mira od brojnih fanova koji bi poželeli da se fotografišu sa njom ‒ rekao je izvor za „Kurir“.

Pročitajte: Lepa Brena Instagram kraljica - Ova fotografija je zapalila društvene mreže!

Tokom krstarenja, društvo su im pravil i sin Viktor sa budućom suprugom Sandrom, pa su odlučili da u Monaku provedu nekoliko zajedničkih dana.

Brena i Dragana Mirković ‒ Uživanje na Mediteranu

Ubrzo potim, Breni i Bobi u Monaku pridružili su se pevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić. Kako su obe veoma umorne od brojnih meseci rada odlučile su da se opuste uz dobar voćni koktel i partiju razgovora.

‒ Dragi prijatelji ‒ napisala je kratko Dragana pored fotografija koje je objavila na „Instagramu“. Brojni fanovi oduševljeni su što među pevačicama nema sujete i što uprkos sjajnoj karijeri jedna drugu ne vide kao konkurenciju.

Pročitajte: Brena i Dragana žele da snime duet

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 10. Јул 2020. у 2:23 PDT

‒ Divno vas je videti zajedno, bravo ‒ prokomentarisao je objavu pevač Željko Samardžić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, ATA Images, Instagram

Najnovije vesti