Anastasijina kuma poznata glumica, Ceca podelila prve utiske, a evo da li je porodica Gudelj došla na venčanje

Anastasijina kuma poznata glumica, Ceca podelila prve utiske, a evo da li je porodica Gudelj došla na venčanje

Autor: | 23/08/2023

0

Venčanje Anastasije i Nemanje obavljeno u tajnosti

Danas su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgovorili sudbonosno „da“ u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, na tajnoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo samo deset najbližih ljudi.

Instagram

 

Iako se pričalo da su se ubrzo posle veridbe venčali u tajnosti, sada je jasno da to nisu učinili. Mladenci su objavili prelepe vesti na svojim društvenim mrežama i svetu pokazali da su sada zvanično gospodin i gospođa Gudelj.

Mlada za ovu priliku nije nosila venčanicu, ali se za svoj najlepši dan opredelila za tradicionalne belo, a njen osmeh dok stoji pored supruga govori hiljadu reči.

Instagram

 

Svih deset zvanica koje su prisustvovale tajnoj ceremoniji verovatno nećemo znati, ali poznato je da je uz mladence bio lični vozač Rašid, koji im je privatno veoma blizak.

Pročitajte: Oglasila se Olivera Gudelj nakon veridbe Nemanje i Anastasije - Nekad deci oprostim neke stvari

Anastasijina majka Ceca Ražnatović takođe je prisustvovala venčanju. I dalje sabira utiske, ali u kratkom obraćanju medijima nije krila radost.

- Presrećna sam, slavimo ljubav. Šta bi jedna majka poželela svom detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja - rekla je folk diva.

Miloš Nadaždin

 
 

Fudbaleru španske Sevilje danas je kumovao prijatelj iz detinjstva, a Anastasiji Tara Milutinović, koju poznaje čitav život. Mladu glumicu šira javnost zna iz filma „Ala je lep ovaj svet“, završila je dva fakulteta i dolazi iz ugledne porodice. Tarin deda je čuveni Bora Milutinović, jugoslovenski fudbaler i trener.

Instagram

 

Nije poznato da li je porodica Gudelj prisustvovala venčanju. Niko se za sada sa Nemanjine strane nije oglasio na društvenim mrežama, a reakcija Olivere Gudelj čeka se sa posebnom pažnjom.

Za majku Nemanje Gudelja mesecima unazad priča se da nije u dobrim odnosima sa Anastasijom i Cecom, tako da ostaje da vidimo da li će i kako ona proslaviti ženidbu sina.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Magazin Venčanje

Slične Vesti

Najnovije vesti