Sinu nije došla na venčanje: Olivera Gudelj se konačno oglasila

Sinu nije došla na venčanje: Olivera Gudelj se konačno oglasila

Autor: | 23/08/2023

1

Porodica Gudelj nije se pojavila na venčanju

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja odigralo se tiho, u manastiru Rajinovac pokraj Beograda, bez pompe, raskošne venčanice i stotinu gostiju. Mladi par zakleo se na večnu ljubav pred desetak zvanica, mahom članova mladine porodice.

Instagram

 

Među zvanicama našli su se glumica Tara Milutinović, Anastasijina drugarica iz detinjstva, koja joj je bila kuma, Nemanjin kum, potom Rašid, lični vozač, koji im je privatno veoma blizak, ali i Ceca Ražnatović.

Folk zvezda nije krila sreću što je njena ćerka našla čoveka svog života. Mladencima je poželela dug brak pun ljubavi i poštovanja.

Miloš Nadaždin

 
 

Ali, gde je za to vreme bila porodica Gudelj? Kad se spomenu Anastasija i Nemanja i njihova veza, uvek mora da se provuče i čudan odnos između njegove majke Olivere i sada već supruge.

Tokom čitave romanse fudbalera i pevačice pričalo se da Olivera nije zadovoljna izborom sina, a da su postojale čarke i sa samom Cecom.

Instagram

 

Čak su kružile priče i da Nemanjina mlađa sestra Vanja nije u dobrim odnosima sa Cecinom ćerkom, što je kulminiralo kada su se međusobno otpratile sa Instagrama.

Sa Nemanjinim bratom Dragišom situacija je malo drugačija, jer su svi zajedno putovali i delili i lepe i tužne trenutke, i sve to javno objavljivali na društvenim mrežama.

Instagram

 

Nemanja je verovao u ljubav koju ima prema Anastasiji i danas se oženio. Ali nije sigurno da li je među deset gostiju koji su prisustvovali događaju bila i njegova porodica.

Sudeći prema  objavama na društvenim mrežama, porodica Gudelj ni ne zna da se fudbaler oženio.

Pročitajte: Oglasila se Olivera Gudelj nakon veridbe Nemanje i Anastasije - Nekad deci oprostim neke stvari

Dragi se i dalje nije oglasio na svom Instagram profilu, iako je sklon da čestita bratu svaku lepu priliku.

Vanja, sa druge strane, objavila je fotografiju sa treninga, tako da postoji velika verovatnoća da nije imala priliku da vidi kako joj se stariji brat ženi.

Instagram

 

Ali Oliverina objava je prava enigma. Kao i uvek, slučajno ili ne, majka Nemanje Gudelja oglašava se na svom Instagramu porukama koje mogu, a ne moraju, biti povezane sa trenutnim dešavanjima. Tako je Olivera objavila citat patrijarha Pavla, u kom govori o propuštenim prilikama ali i mogućnostima koji su pred nama.

Pročitajte: Šta će reći majka? Gudelj otkrio da li Anastasija uzima njegovo prezime ili on njeno, odlukom iznenadili sve

- Kada vam se zatvore vrata, Bog vam uvek otvori ona bolja. Mi tada, u tom trenutku, ne znamo zašto. Vreme nam pokaže zašto - piše kratko u objavi Olivere Gudelj.

Instagram

 

Da li se kaje što ipak nije došla na venčanje svog sina, ako je uopšte tačno da nije bila prisutna? Da li je ovo poziv za pomirenje sa snajkom i porodicom Ražnatović?

Ili je potpuna slučajnost što se odlučila baš za taj citat na današnji dan. Kao i uvek, nikada nećemo saznati.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 23:08 23.08.2023
Odgovori

Staša veći frajer od ova dva mamina sina... Neka se mladi druže, ali praznoglavi su svi...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti