Udala se Anastasija Ražnatović! Zvanično je gospođa Gudelj, iznenadićete se kako su mladenci izgledali

Udala se Anastasija Ražnatović! Zvanično je gospođa Gudelj, iznenadićete se kako su mladenci izgledali

Autor: | 23/08/2023

0

Udala se Anastasija Ražnatović

Zvanično je došao i taj dan - venčali su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj, ni mesec dana od romantične veridbe u Sevilji.

Instagram

 

Mladi par objavio je najlepše vesti na Instagram profilima, fotografijom ruku sa burmama. Niko nije pretpostavio da će se uzeti tako brzo, iako je svima bilo jasno da neće čekati dugo da uplove u bračne vode.

Instagram

 

Podsetimo, Anastasija i Nemanja odavno su odlučili da će imati nekoliko ceremonija za venčanja, i to intimnu građansku u Španiji, a potom i veliko veselje u Beogradu posle Cecinog rođendana. Nažalost, gubitak bebe je stavio pauzu na slavlje.

Pročitajte: Oglasila se Olivera Gudelj nakon veridbe Nemanje i Anastasije - Nekad deci oprostim neke stvari

Spekulisalo se da su se od veridbe čak i venčali u tajnosti. Nemanja je pre nekoliko dana objavio fotografiju kako vrti košarkašku loptu, a u prvom planu našlo se prstenje, koje on generalno ne nosi. Par tada nije komentarisao navode da su već u braku, ali sada smo dobili pravi odgovor na to pitanje.

Instagram

 

Kako se navodi, par se tajno venčao u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, a Anastasija je odlučila da bude potpuno drugačija mlada. Iako je nosila tradicionalnu belu boju, pevačica se nije opredelila za klasičnu venčanicu, makar ne za ovu ceremoniju.

Pročitajte: Šta će reći majka? Gudelj otkrio da li Anastasija uzima njegovo prezime ili on njeno, odlukom iznenadili sve

Sada već gospođa Gudelj ponela je ravnu haljinu na jedno rame sa zanimljivim šlepom sa karnerima, a to smo videli na objavi porodičnog vozača Rašida, koji je blizak paru. Ovom prilikom mogli smo da primetimo i rezultate transplantacije kose kroz koju je Nemanja prošao pre nekog vremena i moramo priznati da nikad bolje nije izgleda.

Instagram

 

Ceca van sebe od sreće

Svetlana Ceca Ražnatović prisustvovala je ceremoniji i presrećna je što je njena ćerka našla partnera za ceo život.

- Presrećna sam, slavimo ljubav. Šta bi jedna majka poželela svom detetu nego srećan i dug brak prepun ljubavi i poštovanja - rekla je folk diva medijima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti