Nema ništa od svadbe Anastasije i Gudelja! Ceca nije mogla da prećuti, javno iznela razlog

Nema ništa od svadbe Anastasije i Gudelja! Ceca nije mogla da prećuti, javno iznela razlog

Autor: | 19/09/2023

0

Anastasija i Nemanja Gudelj ne prave svadbu

Anastasija Ražnatović, sada već Gudelj izgovorila je sudbonosno “da” svom izabraniku Nemanji, a par je bračne zavete izgovorio u manastiru Rajinovac nadomak Beograda.

Pevačica i fudbaler okupili su nekoliko prijatelja i članove porodice i u miru proslavili važan dan, a glamurozno slavlje, kako su mediji prenosili, trebalo je da se dogodi u Španiji sledećeg leta, ali čini se da od toga nema ništa za sada.

Instagram

 

Naime, nedavno su novinari Anastasijinu majku Cecu Ražnatović pitali da li učestvuje u organizaciji svadbe, a ona je iznenadila odgovorom.

Pročitajte: Gudelj posvetio Anastasiji tetovažu - Intimnim simbolom pokazao svoju beskonačnu ljubav FOTO

Anastasija se vratila u Španiju zajedno sa Nemanjom nakon njegovih reprezentativnih obaveza. Nisu svadbe u planu, kada se budu dogovorili, to će se znati. Nemanja ima veoma gust raspored utakmica, u škripcu je sa slobodnim vremenom. Pomoći ću im za taj dan ako im pomoć bude trebala, ali to je njihov dan – rekla je pevačica za "Blic".

Shutterstock, Instagram

 

Podsetimo, na ceremoniji u Sevilji trebalo je da se održi građansko venčanje. Izvori bliski Anastasiji otkrili su tada da ona neće nositi klasičan model, već haljine koje podsećaju na venčanicu. Navodno, planirala je da tokom velikog dana promeni čak tri kreacije, a na sebe je preuzela i brigu o Nemanjom odelu.

Da li će se održati veliko slavlje ili sve ostaje na čaršijskim pričama, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti