Razdor u porodici Gudelj nakon venčanja, Olivera očajna: Ne okreći glavu od brata i sestre

Razdor u porodici Gudelj nakon venčanja, Olivera očajna: Ne okreći glavu od brata i sestre

Autor: | 28/08/2023

0

Objava Olivere Gudelj pokrenula spekulacije

Venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ponovo je otvorilo temu odnosa između dve porodice. Mladi par zakleo se na večnu ljubav prošle nedelje na tajnoj ceremoniji u manastiru Rajinovac, a na pitanje da li su Gudeljevi bili među deset zvanica i dalje nema odgovora.

Instagram

 

Sudeći prema objavama majke Olivere, sestre Vanje ali i brata Dragiše na dan venčanja, čini se da niko iz Nemanjine porodice nije bio na ceremoniji. Dragiša ništa nije objavio na društvenim mrežama, Vanja je pokazala kako uživa u treningu, a Olivera se oglasila u svom maniru – enigmatičnom porukom.

Pročitajte: Sinu nije došla na venčanje - Olivera Gudelj se konačno oglasila

 

U međuvremenu, Ceca Ražnatović je sabirajući utiske sa venčanja dala naznaku da je i  porodica Gudelj bila prisutna. Doduše, njeno obraćanje javnosti je bilo nejasno, tako da ni u rečima folk dive nismo dobili pravu potvrdu da su i Nemanjini bili na ceremoniji.

–  Bilo je jako lepo, u krugu porodica, i jedne i druge. Intimno... To su njihove želje bile. Sjajno smo se proveli, top – rekla je Ceca medijima i poželela mladencima dug brak pun ljubavi i poštovanja.

Miloš Nadaždin

 

Naznaku da postoji raskol unutar mladoženjine porodice dala je ponovo sama Olivera. Majka Nemanje Gudelja oglasila se na društvenim mrežama i čini se da je nagovestila svađu između dva brata i sestre.

Nikad ne okreći glavu od brata i sestre, jer su oni deo tvoje duše, tvog detinjstva, tvog života... ne zaboravi to... – piše u objavi Olivere Gudelj.

Instagram

 

Sada se svi pitaju šta se zapravo desilo. S obzirom na to da je Nemanja najstariji sin, moguće je da je upravo njemu upućena ova poruka. Da li se fudbaler posvađao sa porodicom i prekinuo komunikaciju sa njima jer nisu prisustvovali venčanju? Da li je ovo Oliverin poslednji pokušaj da ujedini porodicu iako se priča da se oko izbora snajke baš i ne slažu? Samo vreme će pokazati, ali ovakve tajanstvene poruke sigurno ne idu u prilog kako obema porodicama, tako i samim novopečenim mladencima.

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti