U ovu maskaru Megan Markl se kune: Prodaje se i kod nas, a košta samo 699 dinara! FOTO

U ovu maskaru Megan Markl se kune: Prodaje se i kod nas, a košta samo 699 dinara! FOTO

Autor: | 22/05/2023

0

Maskara Megan Markl je povoljna, a daje sjajne rezultate

I pre nego što je postala vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl gotovo nikad nismo videli sa napadnim mejkapom. Bivša glumica voli prirodan look, a šminku koristi tek da blago naglasi atribute na licu. Zato je upravo maskara njen najveći saveznik i proizvod bez kojeg ne može da zamisli svoju bjuti rutinu. Godinama je verna jednom proizvođaču, a ako mislite da je reč o maskari koju samo odabrani sebi mogu da priušte, grešite.

Profimedia

 

Šminkerka Lidija Selers sarađivala je sa Megan kada je snimala seriju „Suits”, a nedavno je otkrila koju maskaru supruga princa Harija apsolutno obožava.

‒ Megan me je upoznala sa drogerijskim proizvodom, „Maybelline Lash Sensational Luscious” maskarom, koji je sada neizostavni deo moje šminkerske torbe, zahvaljujući njoj – otkrila je Lidija.

Sa laganom podlogom i neutralnim karminom ili sjajem, Megan uvek izgleda besprekorno uz minimalno uloženog vremena.

Pročitajte: Čim ustane uzima u ruke magičnu bočicu - Bore na licu Kejt Midlton briše u sekundi ovim preparatom

CNN printscreen

 

Ova maskara izuzetno hidratantne formule pomaže u postizanju punijeg volumena, kao i vizuelnom produžavanju trepavica, a za pomenute rezultate ne morate da potrošite mnogo novca. Prodaje se i u Srbiji, a mi smo je pronašli za 999 dinara, odnosno za 699 na popustu.

Promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još