Dadilja Stefana i Tare Đoković prošla je rigorozne testove: Tri stvari bile su ključne, a evo koliko je plaćena

Dadilja Stefana i Tare Đoković prošla je rigorozne testove: Tri stvari bile su ključne, a evo koliko je plaćena

Autor: | 10/07/2023

2

Dadilja porodice Đoković prošla je rigorozne testove

Novak Đoković nastavlja pohod na Vimbldon. Javnost sa oduševljenjem prati šta se dešava na terenu, ali voli da zaviri i u boks slavnog tenisera rezervisan za stručni štab i članove porodice.

Jedna dama ovih dana privlači posebnu pažnju, a nije reč o Noletovoj supruzi Jeleni.

 

Profimedia

 

Nije trebalo mnogo da se otkrije identitet misteriozne brinete. Reč je o dadilji koja čuva najmlađe članove porodice, Stefana i Taru. Njena uloga veoma je važna, a Novak i Jelena insistirali su na osobi u koju će imati maksimalno poverenje.

Pročitajte: Dadilja porodice Đoković otkrila detalje iz Novakovog i Jeleninog doma - Ja im nisam potrebna!

Bilo je neophodno i da poseduje izuzetne karakteristike pedagoško-metodičkog rada sa decom, kao i znanje nekoliko stranih jezika.

Profimedia

 

Završnu reč dala je Jelena i odabrala idealnu kandidatkinju koju su prihvatili kao člana porodice. Stefan i Tara je obožavaju, a i ona se brzo uklopila i ispunila sve što se od nje očekivalo.

Dobro je plaćena, štaviše, iznad svakog proseka za tu vrstu delatnosti, posebno kada sa Đokovićima boravi u inostranstvu, kao što je trenutno slučaj.

Profimedia

 

Porodica je uvek na prvom mestu. Nema tog trofeja koji je važniji od Stefana i Tare.

Novak Đoković nebrojeno puta je istakao šta je svrha njegovog života, iako se mnogima čini da mu je jedini cilj da osvoji što više titula i zacementira poziciju na mestu najboljeg na svetu. Ali, prvo deca, pa sve ostalo. 

Kako izgleda dečja soba Stefana i Tare Đoković pogledajte OVDE.

Clive Brunskill/Getty Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Nina 11:57 11.07.2023
Odgovori

Šta će njoj dadilja sta nije u stanju da brine o deci a i ovako jadna ta deca pored takve majke koja ih hrani ishranom da ne poželiš i plus deca ne smeju ni svećice da imaju za rodjendan. Ali dadilja bolje izgleda od jelena koja je hodajući leš uzivo

Bora 22:00 11.07.2023
Odgovori

I na kraju ne cusmo koliko je placena. Nadam se da je placaju redovno a ne kao svoje radnike u restoranima. A Jeleni bi bolje bilo da se sama brine o deci da nema vremena da joj ne padaju na pamet gluposti koje stalno izmislja.

hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još