Evo šta piše u UGOVORU Stefanove i Tarine dadilje: Jedna stvar zabranjena joj je do kraja života, a tiče se Novaka

Evo šta piše u UGOVORU Stefanove i Tarine dadilje: Jedna stvar zabranjena joj je do kraja života, a tiče se Novaka

Autor: | 11/07/2023

1

Dadilja dece Novaka Đokovića potpisala ugovor o tajnosti

Iako prati svaki Novakov meč na Vimbldonu, izgleda da je Jelena Đoković ovih dana u drugom planu. Fokus javnosti danima je na jednoj drugoj dami, misterioznoj Stefanovoj i Tarinoj dadilji, koja sa porodicom slavnog tenisera boravi u Londonu.

Profimedia

 

Novaku i Jeleni deca su na prvom mestu, pa su tako pažljivo odabrali ženu koja će o njima brinuti. Pored određenih kvalifikacija na kojima su insistirali, Đokovićima je od velike važnosti bilo da dadilja njihovih mališana bude osoba od poverenja.

Pročitajte: Dadilja Stefana i Tare Đoković prošla je rigorozne testove - Tri stvari bile su ključne, a evo koliko je plaćena

Kako prenose domaći portali, sa lepom brinetom, koja ovih dana privlači nezapamćeno interesovanje, Jelena i Novak potpisali su ugovor o tajnosti, kako nijedan detalj iz njihovog privatnog života ne bi dospeo do javnosti i medija. Ukratko, Stefanova i Tarina dadilja pravno se obavezala da nikada ništa ne izusti o svom angažmanu i porodici Đoković. 

Profimedia

 

Mlada dama je, tvrde upućeni, ispunila sva očekivanja. Diskretna je, kvalifikovana, poseduje sjajne karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom, govori nekoliko stranih jezika i, što je najvažnije, deli Novakovu i Jeleninu filozofiju u odgajanju mališana.

Pročitajte: Šta jedu Stefan i Tara Đoković? Jelena im je zabranila samo jedno, a to nije meso!

Plata, beneficije i privilegije koje ima su neverovatne, ali ni njene obaveze i očekivanja koja mora da ispuni nisu zanemarljivi. Zbog Novakovog „posla“ često putuje sa porodicom Đoković i neretko o Stefanu i Tari brine 24 sata dnevno.

Profimedia

 

Komentari (1)

Loading
Mikan 22:02 11.07.2023
Odgovori

Nema ni potrebe da dadilja ista govori, Djokovici se sami ubise da se sto vise eksponiraju i objavljuju stvari iz privatnog zivota.

hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images

Slične Vesti