Jelena će tek sada pobesneti! Dijana Đoković otkrila kako provodi vreme sa Stefanom i Tarom: Ja sam tu da kršim pravila

Jelena će tek sada pobesneti! Dijana Đoković otkrila kako provodi vreme sa Stefanom i Tarom: Ja sam tu da kršim pravila

Autor: | 08/05/2022

2

Odnos Jelene Dijane Đoković posle ovih reči dodatno će se zakomplikovati

Dijana Đoković ima sve razloge da bude ponosna majka. Njen najstariji sin jedan je od najtrofejnijih sportista svih vremena, a i dvojica mlađih su joj osvetlala obraz. Iako je bila jedina dama u „muškoj“ porodici, deca su poštovala njene vaspitne metode koje su, danas je to sasvim izvesno, urodile plodom. U ulozi mame izvrsno se snalazi, a u emisiji „Dok anđeli spavaju“ otkrila je da jednako uživa i kao baka.

Pročitajte: Na sigurnoj distanci - Dijana i Jelena posle duže vremena zajedno u javnosti, izrazi lica govore više od svake reči

Profimedia

 

- Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram sa njima. Ja nisam tu da ih vaspitavam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im ne dozvoljavaju, ali u tome i jeste čar – ispričala je Dijana.

Pročitajte: Deca Novaka Đokovića nisu krštena, Dijana otkriva i zbog čega

Instagram

 

Nedavno je priznala da se ne slaže baš uvek sa načinom ishrane koji praktikuju Novak i njegova supruga Jelena, ali i da im se „ne meša u izbor“. Na veliku radost Stefana i Tare, baka im priprema omiljena jela kad god joj se ukaže prilika, odnosno kada ih roditelji dovedu u Beograd.

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: “Koje ćete, bezglutenske ili normalne?”, a Stefan kaže: “Bako, normalne, pusti te bezglutenske” - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković.

Kod bake je uvek sve slađe, zar ne?

Komentari (2)

Loading
dragica 15:06 10.05.2022
Odgovori

Hej Hej nole nole sve najjjjjjj vam zelim .Sreca i da vas prati vas i vasu djecu nole vi ste genije poljubac od nas iz daske volimo te . Hejjjjjj

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još