Anastasija i Nemanja posetili sveto mesto posle gubitka bebe: Jedna fotografija ih ODALA, mnogi su tu pronašli utehu FOTO

Anastasija i Nemanja posetili sveto mesto posle gubitka bebe: Jedna fotografija ih ODALA, mnogi su tu pronašli utehu FOTO

Autor: | 12/06/2023

0

Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, pre nekoliko dana boravili su u Trebinju, a mladi par ubrzo nakon toga stigao je u Beograd, gde će pevačicina majka Ceca Ražnatović proslaviti 50 rođenadan u krugu porodice.

Pročitajte: Ceca šokirala odlukom! Sa knedlom u grlu rekla: Sada mi je samo Anastasija bitna, zato ove godine...

Instagram

 

Poznati par viđen je na aerodromu "Nikola Tesla". Anastasija je nosila crninu, a oko stomaka je imala vezanu košulju. Sa njima je bio i Nemanjin rođeni brat, Dragiša Gudelj.

Ipak, malo ko je znao da su Nemanja i Anastasija pre dolaska u Beograd posetili sveto mesto manastir Ostrog, a jedna fotografija ih je odala. Naime, Božana Pudar, inače izvođač duhovne muzike objavila je sliku ispred ostroga i to u zagrljaju Anastasije.

Pročitajte: Molitva Anastasije Ražnatović rasplakaće i najjače - Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim

Instagram

 

Podsetimo,  Anastasija i Nemanja Gudelj nedavno su sa javnosti podelili vesti da će uskoro postati roditelji i da pevačica čeka devojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler na svom Instagram profilu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images/antonio ahel

Slične Vesti

Pročitajte još