Anastasija Ražnatović sa svekrvom je na distanci, a evo kako se slaže sa Nemanjinim ocem: Paparaco fotografije iz Sevilje sve otkrile FOTO

Anastasija Ražnatović sa svekrvom je na distanci, a evo kako se slaže sa Nemanjinim ocem: Paparaco fotografije iz Sevilje sve otkrile FOTO

Autor: | 09/01/2023

0

Anastasija Ražnatović i majka Nemanje Gudelja nikako da se zavole

"Anastasija i Gudelj u ljubavnoj krizi", "Anastasija bespomoćna u ratu protiv svekrve", "Majka i sestra Nemanje Gudelja ne podnose pevačicu", samo su neki od naslova koji su se pojavili proteklih nedelja.

Da Anastasija Ražnatovć i ženski deo porodice Gudelj nisu u dobrim odnosima moglo se naslutiti čim su se međusobno otpratile sa Instagrama. Zatim je usledilo Svetsko prvenstvo u Kataru gde su sa različitih strana tribina bodrile Nemanju u dresu reprezentacije Srbije, i tako svima jasno stavile do znanja kakva je situacija.

Pročitajte: Mali Željko oduševio sve prisutne u Hramu Svetog Save - Ceca na božićnoj liturgiji sa porodicom FOTO

Instagram

 

Ipak, čini se da nije sve izgubljeno za zaljubljeni par, a tome u prilog govori i najnovija Anastasijina objava na društvenim mrežama. Naime, ona je sa pratiocima podelila fotografiju nastalu na stadionu “Ramon Sančez Pishuan” u Sevilji, na kojoj je je u društvu oca svog dečka.

Pročitajte: Izađi, izađi, bre! Novak Đoković izbacio brata sa tribina, pojavio se skandalozan snimak VIDEO

Instagram

 

Njih dvoje zajedno su pratili prvu Nemanjinu utakmicu u 2023. godini, a ono čuveno “slika govori više od reči”, u ovom slučaju moglo bi da se “čita” kao: Nebojša Gudelj, za razliku od supruge Olivere, nema ništa protiv izabranice svog sina”. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još