Strogo pravilo porodice Gudelj koje Anastasija redovno krši: Nikako ne može da ga ispoštuje

Strogo pravilo porodice Gudelj koje Anastasija redovno krši: Nikako ne može da ga ispoštuje

Autor: | 21/12/2023

0

Porodica Gudelj ima samo jedno pravilo

O navodnim varnicama između porodica Gudelj i Ražnatović uveliko se pisalo poslednjih meseci, a kako je Anastasija Ražnatović zvanično postala gospođa Gudelj, čini se da su se strasti između dve kuće smirile.

Instagram

 

Mnogo je spekulacija o odnosu dve porodice, od toga da majka Nemanje Gudelja Olivera nije od samog početka podržavala vezu sa Cecinom ćerkom, da se nije pojavila na venčanju sina u Srbiji, ili da ostavlja zagonetne poruke na svom Instagram profilu koje su direktno upućene Ražnatovićima.

Instagram

 

Da li su prevazišli sve navodne probleme i dalje nije poznato, isto koliko nikad nije bilo potvrđeno da su dve porodice u zavadi. Ali porodica Gudelj sigurno jedno zamera Tasi.

Pročitajte: Oglasila se Olivera Gudelj nakon veridbe Nemanje i Anastasije - Nekad deci oprostim neke stvari

Porodica Gudelj je izuzetno disciplinovana pošto su svi sportisti. Zdrav način života se podrazumeva, a oni su izabrali da se hrane veganski.

Instagram

 

Sam Nemanja je na tom režimu ishrane čitavu deceniju, i veruje da mu hrana bez životinjskog porekla pomaže da ima više energije tokom utakmica i treninga.

Pročitajte: Ražnatovići ovde nisu dobrodošli - Zavirite u vilu porodice Gudelj u kojoj glavnu reč vodi Olivera

Međutim, Anastasija i dalje ne može da se odrekne mesa, jaja i mleka.

Čak se pohvalila sarmom koju je jela po dolasku u Beograd, što samo znači da nije spremna da se odrekne različitih đakonija koje su apsolutno zabranjene u kući Gudeljevih.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti