Kad ti roditelji umešaju prste u vezu: Ljubav Anastasije i Nemanje ovo neće preživeti, porodice jasno rekle svoje

Kad ti roditelji umešaju prste u vezu: Ljubav Anastasije i Nemanje ovo neće preživeti, porodice jasno rekle svoje

Autor: | 19/10/2022

2

Anastasija i Nemanja ponovo u centru pažnje 

Iako Anastasija Ražnatović ovih dana objavljuje fotografije iz Sevilje, koje bi trebalo da posvedoče da je kod svog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja, izgleda da nije baš sve idealno.

Možda bi najprecizniji opis trenutne situacije na relaciji Ražnatovići‒Gudelji mogao da se svede na naslov poznatog filma „Nevolje u raju“. 

Pročitajte: Baš se vole - Ovako su se upoznali Anastasija i Nemanja Gudelj, na gala proslavi svi su pričali o strasnom poljupcu (video)

Instagram

 

Iako su, koliko do juče, članovi dve porodice bili u idiličnim odnosima i jedni o drugima govorili biranim rečima, došlo je do toga da su majka i sestra Nemanje Gudelja otpratile sa „Instagrama“ prvo Anastasiju, ubrzo i Cecu, a onda i one njih. 

Instagram

 

Podsećanja radi, jedni o drugima su od početka govorili biranim rečima, a pojedini mediji preneli su da se Anastasija toliko dobro slaže sa Nemanjinom majkom Oliverom i sestrom Vanjom da čak zajedno izlaze u grad. 

Pročitajte: Veza sa Novakom sve je zanimala - Jelena se konačno obratila Anastasiji, ovo je njenih pet minuta (foto)

Instagram

 

Štaviše, njih dve prisustvovale su i Anastasijinom 24. rođendanu, a na proslavu su došle zajedno sa Cecom Ražnatović, koja nije krila da je oduševljena ćerkinim novim dečkom, kao i njegovom porodicom. Zbog čega je posle pola godine promenila mišljenje, saznaćemo ubrzo. 

Komentari (2)

Loading
Saka 18:09 20.10.2022
Odgovori

On je dasa,super fudbaler,moze da ima prelepu devojku,obrazovanu,ova nije za njega uopste,nit je lepa nit obrazovana

Milenka Krneta 08:10 05.11.2022
Odgovori

Rođeni jedno za drugo. Anastasija prizemna i normalna djevojka... A petljanje familije, u neku vezu, uvijek je za osudu. Zelim im sve najboljeb

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još