Svako na svoju stranu! Posle šest meseci u Španiji i gubitka bebe Anastasija se vraća kod Cece FOTO

Svako na svoju stranu! Posle šest meseci u Španiji i gubitka bebe Anastasija se vraća kod Cece FOTO

Autor: | 16/06/2023

0

Nakon što je provela šest meseci u Španiji, Anastasija Ražnatović odlučila je da se vrati kod majke Cece Ražnatović u porodičnu vilu na Dedinju. Folk diva otkrila je razloge zbog kojih će njena ćerka do daljeg biti odvojena od Nemanje Gudelja.

Instagram

 

Naime, Anastasija već uveliko planira da se trajno preseli u Španiju, ali pre toga biće sa svojom porodicom.

- Uželela se Beograda, nije videla porodicu šest meseci. Mene pre tri meseca kada smo Željko i ja otišli da je vidimo. Biće sad tu u Beogradu, jer Nemanja odlazi sa reprezentcijom, pa onda sa bratom i sa snajkom i Dragim... Idu oni omladina negde na odmor. Pa će opet sa Nemanjom negde, pa onda on ide na pripreme u Ameriku i mlada gospođica, još uvek Ražnatović, dolazi kod svoje mame i tetke. Rekla je da ide sa tetkom na Kipar da uživa još malo - kaže Ceca i dodaje:

Pročitajte: Molitva Anastasije Ražnatović rasplakaće i najjače - Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim

- Ja svojoj deci dajem apsolutnu slobodu, sad kad su već stasali, stabilni. Veljko već dvoje dece, šta će mu mama - kaže Ceca u emsiji "Ceca show" na Blic Tv.

Blic TV printscreen

 

Inače, Anastasija je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, nakon čega se potpuno povukla iz javnog sveta i ugasila društvene mreže.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još