Ima li većeg dokaza ljubavi? Nemanja iznenadio Anastasiju luksuznim poklonom

Ima li većeg dokaza ljubavi? Nemanja iznenadio Anastasiju luksuznim poklonom

Autor: | 29/12/2023

0

Nemanja iznenadio Anastasiju luksuznim poklonom

Najbolje su ostavili za kraj godine. Posle kratkog odmora u Beogradu, gde je svratila na porodičnu slavu, Anastasija Ražnatović nije se vratila u Sevilju, gde živi sa suprugom Nemanjom Gudeljom, već su se zajedno uputili u suprotnom smeru, prema Dubaiju.

Instagram

 

Ćerka Cece Ražnatović i uspešni fudbaler ovih dana uživaju u arapskoj metropoli okupanoj suncem i luksuzom, a koliko se dobro provode dokazuju i osmesi na zajedničkim fotografijama. Da li će i praznike dočekati u tom toplom kraju sveta, nisu otkrili. Možda najbolji provod ipak čuvaju za Beograd?

Pročitajte: Zasenila rođenu majku - Anastasija Ražnatović je za Nikoljdan plenila u haljini bez bretela

„Buba i ja u Dubaiju“, napisala je Anastasija uz sliku sa Nemanjom, dok iza njih puca pogled na osvetljene nebodere. Mnogima je za oko zapao i neobičan print na njenoj majici.

 

 

Bila je ovo burna godina za mladi par. Najlepši trenuci preplitali su se sa bolnim momentima, ali uspeli su da sve pobede. Podsetimo, Anastasija i Nemanja u maju su izgubili bebu kojoj su se toliko radovali. „Naša ljubav će i ovo pobediti“, rekao je tada fudbaler.

Leto su proveli na nekim lepim destinacijama, od Azurne obale do Mikonosa, stigli su čak i da se venčaju, prvo na intimnoj ceremoniji u Španiji, a potom u manastiru kog Grocke, u prisustvu najbližih ljudi.

Pročitajte: Udala se Anastasija Ražnatović! Zvanično je gospođa Gudelj, ovako su mladenci izgledali

Za kraj godine, kao šlag na tortu, odabrali su Dubai, gde maksimalno koriste svaki trenutak.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti