Nemanja Gudelj briznuo u plač pred prepunim stadionom: Prvo ono sa bratom, sada sa bebom... FOTO

Nemanja Gudelj briznuo u plač pred prepunim stadionom: Prvo ono sa bratom, sada sa bebom... FOTO

Autor: | 01/06/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj prolaze kroz težak period nakon što su nedavno izgubili bebu koju su sa nestrpljenjem čekali.

Srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje zahvalio se svima na neizmernoj podršci.

“Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju”, napisao je Gudelj.

Pročitajte: Tužne vesti iz Sevilje - Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu, oglasio se neutešni fudbaler

Instagram

 

Anastasija je obisala društvene mreže i povukla se iz javnosti kako bi se u miru oporavila, dok je njen izabranik, lavovski, u finalu Lige Evrope na terenu proveo 128 minuta. Sevilja je pobedila Romu nakon jedanaesterca, i dok su svi španski fudbaleri potrčali ka navijačima, Gudelj se slomio pred prepunim stadionom, seo je na teren i zaplakao.

Profimedia

 

U razgovoru sa srpskim novinarima nakon meča Gudelj je rekao da nije mogao da kontroliše emocije i da su suze same krenule.

- Najduža utakmica i jedna od najtežih koje sam odigrao, zbog toga je proslava bila posebna, pogotovo meni. Imao sam teških par dana sa porodicom. Cele godine se dešavaju neke teške stvari. Prvo sa Dragišom, sada sa bebom... Mislim da su posle utakmice suze same krenule, nisam mogao da ih kontrolišem. Mislim da će ovo sa mnom ići ceo život - rekao je Gudelj.

Pročitajte: Anastasija doživela tužnu sudbinu svoje majke - Ceca mesec i po dana pred svadbu izgubila bebu

Maja Hitij/Getty Images

 

Maja Hitij/Getty Images

 

Podsetimo, porodica Gudelj od marta prolazi kroz nedaće. Prvo se Dragiša, Nemanjin brat, srušio tokom utakmice usled srčanih problema, a posle samo dva meseca Anastasija je izgubila bebu.

Dragi Gudelj juče je na Instagramu podelio sliku svog brata i napisao emotivne reči: “Znam da nas ona gleda”.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Najnovije vesti