Baš se vole: Ovako su se upoznali Anastasija i Nemanja Gudelj, na gala proslavi svi su pričali o strasnom poljupcu (video)

Baš se vole: Ovako su se upoznali Anastasija i Nemanja Gudelj, na gala proslavi svi su pričali o strasnom poljupcu (video)

Autor: | 26/05/2022

0

Anastasija i Gudelj oduševili goste na gala proslavi rođendana

Anastasija Ražnatović sinoć je ludom žurom proslavila 24. rođendan. Pevačica je u jednom beogradskom restoranu okupila najmilije, prijatelje i estradu, a najveću pažnju medija privukao je njen novi dečko, fudbaler Nemanja Gudelj.

Pročitajte: Sve puca od glamura - Anastasija Ražnatović slavi 24. rođendan, pogledajte ko je sve došao na gala zabavu (foto)

Boško Karanović

 

Nemanja je sa majkom, sestrom i bratom specijalno zbog Anastasijinog rođendana stigao iz Španije i konačno upoznao Cecu Veljka.

Boško Karanović

 

Ceca je budućim zetom oduševljena, kako prenose domaći mediji u jednom trenutku je i zaplakala.

Boško Karanović

 

‒ Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. Znala sam da će sve proći kako treba. Mama je prebacila na mene, ali ni ja ne mogu da kažem zbog čega je plakala ‒ rekla je sinoć slavljanica za Kurir i priznala kako se nosi sa vezom na daljinu.

Pročitajte: Snimak ne laže - Anastasija u Gudeljevom zagrljaju, Ceca pored njih

Boško Karanović

 

‒ Mi i nismo u vezi na daljinu, ja sam bila tamo dva puta, on je sada ovde, viđamo se. Za sada su mi prioritet nastupi, a kada bih se preselila, gledala bih po tome.

Negde oko ponoći pred goste je izneta slavljenička torta, a Anastasija je oduševljeno ugasila svećice.

Odmah je usledio prvi poljubac u javnosti koji je propraćen velikim aplauzom.

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Anastasija i Nemanja nisu se znali od pre

Ono što javnost i te kako zanima jeste kako su se Anastasija i Nemanja upoznali.

‒ Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve i za sada je sve okej. Nije ljubomoran i naša je odluka da ne želimo da objavljujemo zajedničke slike. Tek smo dva meseca zajedno, planiramo letovanje, svašta nešto ‒ otkrila je pevačica i priznala da je svom voljenom nedavno spremila i jedan specijalitet.

‒ Spremala sam mu pitu sa mesom ‒ iskreno je rekla Anastasija.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti