Mali znaci pažnje: Viktor Živojinović iznenadio Sandru preslatkim poklonom (video)

Mali znaci pažnje: Viktor Živojinović iznenadio Sandru preslatkim poklonom (video)

Autor: | 12/10/2020

0

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković jedan su od najpraćenijih mladih parova u javnosti. Gotovo svaki njihov korak u stopu je praćen, a svima se posebno dopada pozitivan uticaj koji Sandra ima na Viktora. Mladi par je još tokom karantina započeo zajednički život, a posle porodičnog letovanja uopšte se ne odvajaju.

Sandru su prihvatili svi članovi porodice Živojinović, a izgleda da se najbolje slaže sa Aleksandrom, sa kojom često izlazi. Ipak, najlepše se oseća u društvu svog izabranika.

Pročitajte: Viktor Živojinović - Veza sa Sandrom sve je snažnija i ozbiljnija

Javnosti je poznato da Viktorov brat Filip i Aleksandra često razmenjuju skupe poklone, što sa njim i Sandrom nije slučaj. Sandra je na svom „Instagram“ storiju objavila snimak preslatkog poklona koji je dobila od dečka.

„Kad me Viktor iznenadi“, napisala je na snimku na kome joj Viktor stavlja šnalice sa kikicama, koje obožavaju male devojčice. Ovim gestom nije pokazao da devojku doživljava samo kao preslatku devojčicu, već da je može obradovati sitnicama koje gotovo ništa ne koštaju.

Pročitajte: Viktor i Sandra pokazali nikad viđene fotografije, a za to imaju poseban razlog

Podsetimo, Viktor Živojinović i Sandra Miljaković u vezi su nešto više od godinu dana. Za godišnjicu ljubavi Sandra je od Viktora dobila buket ruža i proslavu za pamćenje. Neverovatno su zaljubljeni i jedno drugom su najveća podrška, a Viktor je jednom prilikom najavio da naredne godine planiraju nezaboravno venčanje.

‒ Planiramo gala slavlje sa petsto zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, pa moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu dok se potpuno ne smiri situacija sa virusom korona. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ‒ rekao je Viktor za „Informer“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) on Aug 3, 2020 at 4:37pm PDT

‒ Planiramo gala slavlje sa petsto zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, pa moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku ‒ rekao je Viktor za „Informer“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram story, ATAImage

Slične Vesti

Pročitajte još